Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    válasz SityiSXT #1360 üzenetére

    Az MSI Afterburnerre gondolsz? Bocsi, de a pirosaktól jövök. :B Zöld cuccom utoljára jó régen volt, így kiestem a képből némileg.
    Igen, lehet meglépem ezt a lehetőséget, ha nem jár különösebb rizikóval, és maradt annyi potenciál a vasban, hogy ezt lehetővé tegye.
    Ha van ezzel foglalkozó topik, örülnék egy útbaigazításnak, ha meg már meg is érkeztem, lehet jövök majd kérdésekkel, illetve eredményekkel.
    De a cucc többi része még csak eztán jön.

    tipuka
    No de miért kellett megválnod tőlük? Bennem is felmerült a 2060 lehetősége, és ha egészen őszinte akarnék lenni, elég is lett volna, a jelenlegi FullHD@60Hz megjelenítőmhöz. De szeretnék később feljebb lépni 1440@144Hz-re, és jó lenne, ha lenne ennyi a cuccban még tartaléknak.
    Azt látom az adatlapodon, hogy most RX570-ed van. Én pont ma adtam el az RX580 Nitro+ 8GB-t. Igazából mindent vitt a kis i5 4440-el, csak néhol a grafikai részletességet kicsit vissza kellett venni.
    Jelenleg a Metro Exodust tolom/toltam, és szépen vitte extreme grafikai rélszletességgel. Igaz, pont játék közben, illetve közvetlen utána halt be az alaplapom.
    Ez is volt az oka a hirtelen bevásárlásnak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák