Új hozzászólás Aktív témák

  • nkmedve

    őstag

    válasz Devid_81 #1505 üzenetére

    A kártya bejelentésekor már mindenki tudta, hogy az RT csak néhány játékban lesz támogatva és azok sem lesznek első naptól elérhetőek. Akkor még azok voltak a hírek, hogy a 2080 Ti csak FullHD-ban fogja tudni a 60 FPS-t, sőt az AMD fanok már 720p-ről beszéltek. Ahhoz képest a 2080 Ti QHD-ben is bírja (sőt alacsonyabb beállításon a 2080 is), míg FHD-ben még a 2060 is használható. Ez egy első generációs technológiától egyáltalán nem rossz, és ami a legjobb, hogy nem kötelező használni és akkor ott van a teljesítmény (megfelelő fogyasztás mellett), amitől a konkurencia még mindíg távol áll.

    Az NV marketingelt néhány technológiát, amelyek majd idővel elterjednek (vagy nem). Úgy az NV, mint az AMD ugyan ezt csinálja minden release-nél (emlékszik még valaki a Tress FX-re? arról is legalább annyi cikk volt itt PH-n mint az RT-ről), nincs ebben semmi újdonság.

    Fogalmam sincs mit vártatok, és főleg azt nem értem aki 1080 / 1080Ti-ről váltott és most csalódott, miközben mindenki más az első naptól azt szajkózta, hogy ilyet nem érdemes.

Új hozzászólás Aktív témák