Új hozzászólás Aktív témák

  • szasanyi

    félisten

    válasz Asbee #4177 üzenetére

    Ez is lehet egy vélemény, és azt nem írtad, hogy tapasztalatalapján mondanád. Másrészt nektek, akik tuningoltok (gyakran a végletekig, feszemeléssel ugye, kizsigerelve minden teljesítményt a hw-ből) talán lehet jobb de nekem nem. Számomra az eVGA termékei semmivel nem érnek többet, amikor gond van akkor pedig a kifizetett összeg ellenében, és a kötelezettségeiknek megfelelően rendezzék itthon a garanciális problémát (ami nálam tutira nem abból adódik, mert szétszedtem, széthajtottam / szétfeszeltem a VGA-t szóval amiatt nem kell paráznom). :N Ha pedig vmi hibás az hibás, itthon sem mondhatják azt, hogy jó ha egyszer nem az.
    Mondjuk az említett 3-4 hét túlzónak (kevésnek) tűnik nekem egy eVGA termék garanciális ügyintézésének, de nem tudom mivel tapasztalatom, pontos infóm erről nincs - viszont túlspirázni sem lenne jó, így ezt NEM vitatémának szántam.

    BomiBoogie: nem maga a 22 nap a legproblémásabb (bár a legtöbb embernek sztem az is), hanem az, hogy annyi idő alatt 5x változhat az ár. Persze ha + akkor inkább javítják, míg ha csökken ált. a rendelési ár marad (amivel meg már rosszabbul járt a manus).

    KaraDani: ...úgy meg főleg.

    [ Módosította: jones965 ]

    Nyugati az ország, de keletre tart. Már megint... Nálunk visszafelé jár az óra?

Új hozzászólás Aktív témák