Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tirexi
addikt
Optimalizált játéknál még 4K-nál is elég. Far Cry 3 élsimi nélkül lazán 40 FPS körül van 4K-ban egy darab tuningolatlan 780-al is.
SLI-be még nem néztem de gondolom simán lenne 60 is.Játék függő nagyon. Meg mi számít manapság optimalizált játéknak? HL2 vagy Portal 2 jól optimalizált mert 4k-ban is 60FPS+.
-
Cole86
senior tag
4k már van 155ért is 28as samsung...
[ Szerkesztve ]
>> War..WAR never changes! << Köszönöm a belém fektetett bizalmatokat,lojalitásotokat,még látjuk egymást..! "Ha keresel, megtalálsz a mátrixban"! Ha valamire szükséged lenne, illetve garanciális ügyekben továbbra is rendelkezésre álló email: skylinepc-hungary@hotmail.com - - - I'll be back! : P
-
kasa85
őstag
-
Anubris
őstag
Köszi, a CPU most a másik házban 30 fok körül van alapjáraton és játékok alatt 50 fölé nem igen ment, igaz még nem volt húzva, de talán nagy változás nem lesz úgyse hogy most a gyári ventiket lecserélem kicsit csendesebbre.
A VGA az ami engem jobban izgat, mert ahova múltkor vittem a gépet nagyon értelmesek voltak és az előre leírt kérés helyett a felső ventit befújásra tették, így a vga volt hogy 78-ra is felment Batman alatt mert csak fújta vissza rá a mleeg levegőt.
Ez a baj ha az ember kisebb városban lakik, nehéz találni hozzáértő embereket... -
kasa85
őstag
Ugorjál,de valami jó magasról Na nem is koptatom tovább a billentyűzetemet,és nem rabolom az időmet,mert látom én vagyok a fekete bárány.
Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
the_mad
aktív tag
-
-
Tirexi
addikt
-
hszilard666
veterán
-
keIdor
titán
Egyébként most nézem, hogy kapni megint. Ejj de hogy ennek is ment fel +14k-t az ára. Vicc...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
HSM
félisten
Nálad amúgy sem az ár/érték a fontos szempont. Természetesen ez egy tökéletesen elfogadható álláspont.
(#15953) h1mpi: Hibás termékek mindkét oldalon vannak sajnos.... Lásd innen pl. a "memóriahibás" Giga 780Ti-ket. Persze, nem akarlak rábeszélni a piros oldalra, azt érdemes használni, ami bevált, bizonyított. Nekem pl. semmi gondom nem volt a pirosakkal évek óta. Se 3 évig az 5850-em, se másfél évig a 7900-asokkal, se most a 290-el. Csak CF-et ne építs, az vacak.
[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
Nekem a negyedik 290-es kártya van a gépemben, de még nem találkoztam semmilyen hibával, tökéletes volt mindegyik kártya, és driver is. Ellenben a 2db 780Ti-ből, ami nálam volt mindkettővel csak a baj volt, nekem meg ez nem hiányzik, és az AMD jött be. Kinek mi....
(#15955) h1mpi: Piros oldalon Te vagy a nagykövetük és Daveoff. Ezen besírtam....
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
HSM
félisten
Amúgy a felhasználói szokásoskon is sok múlik, meg azon, ki mikkel hogyan, milyen gépben játszik.
Pl. nekem anno az volt a legnagyobb bajom a GTX260-ammal, hogy pár (4-5) alt+tab-olás után, főleg a kedvenc GTA4-emből úgy kivágott hibával, mint a huzat, míg AMD-n ilyen egyszersem fordult elő évek alatt. Aki meg nem alt+tab-ozott ki sokat, elégedetten használta a GTX-et, és nem értette, nekem mi bajom vele.
Új hozzászólás Aktív témák
● ne OFF-oljatok!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest