Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz keIdor #63543 üzenetére

    Ezt azért még ne tekintsük készpénznek. Az előző évi végi útitervnél a Coffee Lake-et még használhatónak írták még a 100-as vezérlőhíddal. Persze "subject to change" értem én, de a 300-as vezérlőhídra való limit is az. Azért még van idő valakinek odaszólnia a CEO-nak, hogy most nem kellene ezt a partners first felfogást nyomatni. Most az egyszer kifizetődőbb lehetne, ha a felhasználókra gondolnának.

    Nyilván nem akarok okosabb lenni az Intel vezetőségénél. Értem én, hogy olyan kérdések forognak most a fejükbe, hogy ők akkor fogják a 10 nm-t a nagyobb lapkákra kiterjeszteni, amikor az AMD már a 7 nm-en vezeti be a Zen2-t, és ezt sehogy sem lehet magyarázni, végül visszaütött a tick-tock-tock-tockozás, de fontos a jelen, mert ha a felhasználókat a jelenben nem szolgálják ki, akkor a jövőben már nem gondolják meg az Intel termékek vásárlását.

    De egyébként hosszú távon jobban járna az Intel, ha most hozna egy csomó hibás döntést, mert elmúlna a befektetői bizalom Krzanich felé, akit a mérnökök jó része eleve utál, így jöhetne a helyére Renduchintala, akit viszont nagyon szeretnek a mérnökök, mert ő kardoskodott a legjobban a fejlesztések lassítása és a leépítések/részlegbezárások ellen.

    [ Szerkesztve ]

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák