Új hozzászólás Aktív témák

  • Rasiel

    senior tag

    válasz MiklosSaS #14135 üzenetére

    Jó ideje olvasgatom ezt a fórumot, nekem nagyon az jött át, hogy eléggé megosztó személyiség. Nekem nincs bajom vele, ahogy egyikőtökkel sem. Vannak jó meglátásai, viszont vannak olyanok is, amelyekkel nem értek egyet.

    "pedig o meg semmit sem csinalt az eletben."
    Nézd, ezt azért így eléggé erős kijelenteni, hiszen tudtommal nem élsz vele, nap mint nap nem találkoztok. Mondom ezt úgy, hogy nem akarom védeni, ezt szögezzük le a legelején.

    "Van egy szaros YT Channel-je"
    Az én meglátásom szerint azért van munka rendesen abban a YouTube Channel-ben, nem kevés idő, szorgalom és energia kell hozzá, hogy tudja valaki rendesen csinálni és fennmaradjon. Úgy gondolom azért ez megsüvegelendő. A színvonal az egy másik téma. Én speciel az unboxing videóit szívesen megnézem, a gameplay-eket meg az egyéb "elmélkedős" videóit vagy kihagyom, vagy belepörgetve megnézegetek belőle egyet-kettőt. Összességében a színvonallal szerintem nincs probléma.

    "Szidja a magyarokat"
    Többször hallottam már innen-onnan, hogy valaki magyar létére leszólja a honfitársait, ami szerintem enyhén szólva szánalmas. Ahogy már leírtam előzőleg, badarság azt mondani, hogy a magyar felfogás, meg maga a magyar nép a béka segge alatt van. A világ minden táján vannak ilyen emberek, az ilyesfajta megnyilvánulásokon én már nem lepődök meg.

    A Razer Ouroboros videóját végignéztem, azon a "nincs pénze megvenni" kijelentésére én is felkaptam a fejem, nekem sem tetszett, ezt elismerem. Ezt gondolom a "milyen egeret válasszak" topikban tanúsított hozzáállás miatt mondta, mivel "enyhén" felhúzta magát rajta. Amit valamilyen szinten meg lehet érteni, hiszen ott páran nem fogadták tárt karokkal. Tehát az ő hozzáállásuk sem volt megfelelő az adott szituhoz.

    Még egy megjegyzés a végére: a sok újonc reg-et viszont én sem értem miért erőlködnek itt, hogy Tirexi-be belekössenek, kb. nulla értelmét látom. De, ha ez jó nekik, és nincs más dolguk, akkor áldásom rájuk, csinálják... :)

    Viszont innentől kezdve én hanyagolnám a Tirexi témát, egyetértek azokkal, akik úgy vélik, hogy felesleges ilyenekről beszélni, nem róla szól a topik. Ha úgy gondolja, hogy vissza akar jönni, akkor jöjjön, nekem nincs kifogásom ellene, ha nem, akkor meg nem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák