Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Redneck

    veterán

    válasz laskr99 #11786 üzenetére

    Én egyelőre 2050 Mhz-ig jutottam, a VRAM-ot 8800 Mhz-ra raktam. Csak próbálgattam, nem erőltetem, alapon is erős, a legtöbb játékhoz bőven elég. Egyedül BF 4-et toltam tuningolva, Fast Synckel.
    Állítólag adaptív szinkronnal jobb, majd azt is kipróbálom.

    Utoljára a Crysis második részét nyomtam végig full maxon, most pedig Force Unleashed-et kezdtem el. A the Crew: Wild Runt is vissza fogom rakni, mert i5 4460 + 750 Ti-vel próbáltam. Azt a játékot még egy gépen sem láttam mi dig 60 fps-sel futni vertikális szinkronnal. Kíváncsi vagyok a mostani szettel összejön-e.

    bobalazs: Kipróbálom, köszönöm a tippet. A Force Unleashed elbírna egy kis AA-t vagy DSR-t de még nem volt időm megnézni. Az a gond vele, hogy nagyon konzolport, a 60 fps-hez is külön exe kellett, de megy szépen.

    Írok majd egy listát hogy melyik játékokkal nem tudtam fix 60 fps + vertikális szinkront összehozni. Például múltkor az Assassins Creed 1-et, az Alice Madness Returnst és a Shadow Warriort hagytam abba ezért. A Madness Returns ráadásul néha random megállt 1-2 másodpercre, hiába próbáltam bármit. Sajnálom mert amúgy jó gamek. Írok egy logout bejegyzést, hátha valaki tud segíteni.

    [ Szerkesztve ]

    Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

Új hozzászólás Aktív témák