Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
losi73
senior tag
válasz mynameis?! #14249 üzenetére
thx én meg abszolut nem vágom
"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon
-
törölt tag
válasz mynameis?! #14254 üzenetére
Szerintem nem. A HD3850-et szerintem elveri. Ha ugyanannyiba fog kerülni, akkor bizony jó kis kártya lesz. Főleg, ha kiadják passzív hűtéssel, mert akkor egy jó HTPC alap is lehet, mert a HDMI támogatás már itt is jelen van.
-
gergo19
aktív tag
válasz tocsek18 #14242 üzenetére
Én nem ajánlom a GT SLI-t. Sőt semmilyen SLI-t. Akkor inkább vegyél most egy Gt-ét és tedd el a pénzt majd he kijön a 8800GTX akkor vedd elő add el a GT-t és lesz egy csúcs kártyád. Nem kell foglalkoznod azzal ,hogy támogatja-e a játék az SLi-t meg szétcsúszik a kép stb. Egy csúcskártya mindig jobban megéri mint kettő gyengéb szerintem.
-
rup1u5
nagyúr
válasz mynameis?! #14255 üzenetére
figyelem már egy ideje, hogy minden topikban ilyen agyatlan kisgyerek módjára viselkedsz.
fejezd be légyszives, mert nagyon idegesítő!
ma már nem én vagyok az első aki javasolja neked az alapelvek újboli átolvasását!no offence!
[ Szerkesztve ]
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Chalez
őstag
Melyik a legjobb, legajánlottabb driver 8800GT XP alá?
-
gergo19
aktív tag
válasz mynameis?! #14263 üzenetére
Persze arra gondoltam csak elírtam 9800GTX.
-
gergo19
aktív tag
válasz tocsek18 #14265 üzenetére
Két lehetséges időpont van. Az egyik március környéke vagy oktober környéke. Nem lehet pontosan tudni mi jön most tavasszal. A két GPU-s G92 vagy a G100 egy GPU val. Az ára szerintem nem lesz több mint 140K Bár szerintem az Nvidia kicsit félhet mert a két GPU-s Ati
elég jól fog teljesíteni és az ára is lehet nagyon kedvező.[ Szerkesztve ]
-
gergo19
aktív tag
válasz #96302336 #14271 üzenetére
Akkor ez már a G100-as mag lesz? Akkor előtte lesz egy dubla G92-es és utána ez? Nekemkicsit sántít a dolog. Minek két csúcskártya egyszerre. Attól félek a 9800GTX csúszni fog télre a trend mostanába a 2gpu erre fog válaszolni az Nvidia de ne legyen igazam. Nem szeretem a 2gpu-s megoldásokat
-
ANW2
tag
Néztem a logout blogját syn7h37ic-nek és találtam a gainward 88gt-mre két újabb biost.
Az volna a kérdésem h megéri-e kínlódni és kockáztatni a bios flasheléssel vagy nem várható tőle semmi különös? Esetleg sebesség növekedés? -
Pubszon
veterán
válasz C.Brigante #14213 üzenetére
Akkor erre ihatunk hidegvizet.
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
ANW2
tag
válasz mynameis?! #14276 üzenetére
Hát sztem a hőfokon nem nagyon tud változtatni hacsaknem a szenzort átkalibrálja és így legalább megnyukszik a felhasználó hogy nem melegszik Az más kérdés hogy nem lehet megfogni olyan meleg
Egyébként a stabilitásra gondoltam esetleg a venti szabályzásra vagy netalántán gyorsabb leszMért ne kezdjek bele? Nagy szám majdnem ugyan az mint az alaplapi bios frissítés
-
gergo19
aktív tag
Két féleképpen tudodsz új biost felrakni. Vagy csinálsz magadnak egy átalakított biost Nibitor segítségével, itt tudod állítani az órajeleket a feszt és a ventillátorszabájozást, vagy egy előre elkészített biost flash-elsz fel. Pl EVGA honlapjáról. Én ezt csináltam a Nibitor-os verzió nekem már sok volt meg a garit is féltettem.
[ Szerkesztve ]
-
BotaN
senior tag
Egyszer már kérdeztem ilyet csak akkor más volt a videókártya, a mostani:
GALAXY - GF8800GTS 512MB HDTV DVI PCIE 78.430Ft
Az lenne a kérdés hogy megvehető-e ez a kártya, nem nagyon vágom a márkákat, a kártya meg elég olcsó és nem tudom hogy nincs-e vmi buktató benne. Ha vki esetleg mondana vmi véleményt a gyártóról volgy személyes tapasztalatot azt megköszönném.
http://www.flickr.com/photos/kristofkulcsar/
-
BotaN
senior tag
Az ipon.hu-n lehet megvenni
http://ipon.hu/?product_id=19112
58-ért 512-es GTS??? link?
[ Szerkesztve ]
-
mynameis?!
tag
válasz cowboy_bebop #14284 üzenetére
Te miröl beszélsz 8800GTS 512MB 58 meg 65????? Te nem 88GT 256-ra gondolsz?
[ Szerkesztve ]
b e s Z O o T á Á á ??
-
Az-X
őstag
válasz cowboy_bebop #14284 üzenetére
Valamit félre nézhettél Ha 58-ért lenne GTS kettőt vennék egyből
:)
-
BotaN
senior tag
Elég lol, egy kami-val vennék mekkora üzlet lenne
-
gergo19
aktív tag
válasz Nordic #14281 üzenetére
Ha gyártó ajánlja és Te azt teszed fel amit amit ajánl akkor szerintem nem veszik el a gari. De
ezt kérdezt meg a bolttól ahol vetted mert változhat. Ha pl neked az MSI kártyád 600/1650/1800-as és felteszet el OC biosát hiába MSI gyári a gari biztos hogy elveszik. Csak azonos órajelű biosokat lehet feltenni ha a garit meg akarod tartani. De mondom kérdezt meg a boltot ahová a gari szól nehogy baj legyen belőle. -
Bagira01
veterán
Sziasztok. Valaki már rendelt közvetlenül az evga oldaláról 8800GTS-t vagy vmilyen kártyát? Ha igen mennyi a postaköltség és mennyi idő míg megérkezik
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
mynameis?!
tag
válasz Bagira01 #14292 üzenetére
Hát feltételezem Amerikából rendelnéd ?! Haverom rendelt és min. postaköltség 15-20-25e-ig is elmehet !! És nem is kevés idö mig kihozzák! Amennyivel olcsóbb ott a postaköltséggel együtt már nem éri meg ! És mire emghozzák 2-4hét tuti. Meg ha vmi gariztatási dolog lenne...mire kiküldöd amcsiba...
[ Szerkesztve ]
b e s Z O o T á Á á ??
-
Nordic
Közösségépítő
hihetelen hogy egyesek mindenhez értenek...
-
cowboy_bebop
őstag
válasz mynameis?! #14287 üzenetére
Sorry, 512-es GT-nek néztem a GTS-t.
Akkor jó ár! -
mynameis?!
tag
válasz cowboy_bebop #14296 üzenetére
Hát még GT-t sem kapsz ennyiért Max ha nagyon mákos vagy
b e s Z O o T á Á á ??
Új hozzászólás Aktív témák