Új hozzászólás Aktív témák

  • Brianiac

    aktív tag

    Sziasztok!
    Nekem is segítség kellene! A laptopom a következő: Fujitsu Siemens Amilo Li1705, kb. 2,5 éves lehet, Op. rendszer: alapból Vista-val adták, de én Windows 7 ultimate-el használom, csak Vista-s driverekkel. A probléma ma jelentkezett először, eddig nem volt vele semmi különösebb gond, ill. csak apróbbak amit az op. rendszernek tudtam be (pl. fagyás stb.).

    Tehát a probléma: ma mikor felnyitottam nem adott képet, így hosszan nyomtam a kikapcsot, kikapcsolt majd bekapcsoltam a gép ment a hűtés stb., de képet nem adott, még egy kikapcs és bekapcs után bekapcsolt rendesen és képet is adott, de mikor elkezdtem gépelni egy e-mailt kifagyott és semmire sem reagált, megint kikapcs majd bekapcsnál megint nem adott képet sokszori próbálkozásra sem. Aztán kicsit később megint megpróbáltam bekapcsolni és sikerült lett kép stb. de megint gépeltem valamit és megint kifagyott aztán bekapcs után megint nem volt kép, szóval hol van kép hol nincs.

    Az az érdekes viszont h amikor nem ad képet akkor sz.tem be se tölt a rendszer, mert ahogy nézem a ledeket a proci nem dolgozik, caps lockot bekapcsolnám akkor sem gyullad ki a led semmi, meg hangja sincs h be bootolt volna. Először a kijelzőre gyanakodtam de az tuti h jó, most a proci vagy alaplap hibára gondolok de nem tom h melyik lehet mert egyszer bekapcsol megy rendesen, de aztán elkezdek gépelni v.mit és kifagy, vagy pedig újraindul, aztán vagy be tudom kapcsolni vagy nem ill. mindig bekapcsol a hűtés stb. csak kép nincs, meg a rendszer nem tolt be.

    Gondoltam már arra is h esetleg az op. rendszerrel van gond, mert néha csinált olyat régebben h a képernyős illesztő 1mp-ig nem válaszolt stb. ami azért lehetett mert Windows 7 van a gépen Vista-s driverekkel. Meg az is eszembe jutott már h ment jó párszor akksiról a gép, és mikor lemerült mindig csak natúr elszállt nem jelzett semmit, csak egyszerűen nem kapott áramot a gép mert szar az akksi, és lehet h ez vezetett valmelyik alkatrész meghibásodásához? :F :( Segítsetek pls h mi lehet a baja alaplap, proci, op.rendszer esetleg v.mi más? Mert csak ez az egy gépem van, és másról nem tudok tanulni stb. :F :(
    :W :W

    [ Szerkesztve ]

    Lumia 520

Új hozzászólás Aktív témák