Hirdetés
Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
válasz elmoraan (r) #7451 üzenetére
Pont erről beszélek, az emberek sem szeretnek rágógumival cipőjükben járkálni...
-
Tim82
félisten
ott a pont.
igazán nagy májer mithrilből nyomat magának cuccost.
Orsi: azt írtam, hogy nem veszlek mindig komolyan. egyébként meg "you insist that the weight of the world should be on your shoulders"...
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Cs.Orsolya
senior tag
Ha eljössz teázni, felállok a székről, megcsinálom a hajamat végre, és felülök a vonatra.
FN némileg túloz. Riddick A cool a baráti körömben. És nekem legnagyobbb hibám az, hogy nem tudok cool lenni. Az egyik legjobb barátom odavan érte. És az ex csaja is odavolt érte, akivel mellesleg én hoztam össze. Bánatomra, mert szerelmes voltam a legjobb barátomba, de ő belém nem. Szóval LJB szerint belőlem hiányzik minden nemű gonoszság, és ezért sosem leszek cool. Erre megismerem FN-t és ezt nézeti velem már rögtön az elején. Az első részét az öcsém muattta, a másodikat - mint kiderült -, a LJB mutatta korábban. Ő imádja az extrémfilnéző-sportot űzni. Én meg elfelejtettem - ugye tudattalan hárítás a szerelmi bánatra -, hogy van ez a Riddickes-féle hozzáállás az Univerzumhoz. És most erősen úgy éreztem magamat, mint amikor Undervers lakói betolakodnak a fejembe, és olyasmire akarnak csábítani, ami Not my Fight... Sőt, meglehetősen sokszor érzem így magamat. És erre Riddick döbbentett rá... Hm.
[ Szerkesztve ]
"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."
Aktív témák
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest