Hirdetés
Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
há télleg nicns értelme.
Én sosem taktikáztam, mondtam ami beugrott azt kész. Azé nem a "Dugunk?"-ra gondoltam De volt már olyan is, és bejött csak tudni kell milyen típusú csajnál lehet ilyet elejteni Elég ritka... :/#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Lirion
addikt
válasz mocsanisi #43745 üzenetére
Erről pofázok már mióta, hogy egy csaj nem fogja azt mondani se neked, se másoknak, hogy akar téged... Ha egy csaj azt mondja, hogy jó pasi vagy, de nem akar veed dugni, akkor tudd, hogy ezt már többször is elképzelte és vágyik rá, reménykedve, hogy tudod értelmezni a mögöttes jelentést és elkapod. (persze mint minden alól, ez alól is lehet kivétel!)
Különben a csaj átvette az irányítást, a taliba nem kellett volna rögtön belemenned, de ha már mégis: a csaj azért szabadított fel 3 órát (lehet, többet is), hogy nyugodtan, nem sietve dughassatok egy jót. Ha mást akart volna, akkor nem hozzád megy, hanem semleges helyre, mondjuk kávézóba.
Valszeg már buktad a csajt, de legalábbis ne görcsölj rajta. Ha még összejön a szex, azt élvezd, ha nem, azt is. és tanulj a hibákból!
-
orbano
félisten
válasz mocsanisi #43745 üzenetére
csatlakoznom kell Lirionhoz. bazmeg. közli, hogy tetszel neki, de nem kéne mint pasi. jelentsen ez akármit, mindenképpen pozitív. legrosszabb esetben azt, hogy szeretné, hogy megb*$zd. aztán első tali alkalmával átmegy a lakásodra? és befekszik az ágyadba veled együtt? te meg zenét hallgatsz vele? fiam, buzi-e vagy?
A vér nem válik VAZZE!™
-
lorcsi
veterán
asszem ez itt nektek pont aktuális...mazsolázzatok
eladó: vadi új soundcore motion+
-
mocsanisi
senior tag
válasz orbano #43758 üzenetére
Gyerekek kurva hideg volt kint, mondom hogy jöjjön át vizipipázni. A csaj 16 éves, és bármíly meglepő SZŰZ Innentől kezdve azthiszem egyértelmű miért nem a megdugására hajaztam... Na majd legközelebb...
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
runner 125
nagyúr
válasz mocsanisi #43765 üzenetére
Erről jut eszembe, nekem van egy tényleg nagyon jó csaj ismim, aki osztálytársam volt, 21 éves és szűz, 1000% - szerencsétlennek még pasija sem volt. Az okát ne kérdezzétek, én is megfejteném.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
törölt tag
válasz orbano #43773 üzenetére
Dehogy tévedés, mesterségesen nem lehet működtetni egy alapvetően fos valamit.
A baj ott lehet, ha egyik fél a másik fölé nő, túlságosan függő lesz, ilyesmi. De könyörgöm, akinek van élete, nem a párja a mindene, az miért taktikázna tudatosan? Működik magától is.És igazából annak sem látom okát, hogy az elején miért lenne szükséges taktikázni. Hangsúlyozom, hogy nem durván kapcsolatfüggő emberekről beszélek, akiknek a szerelem=minden, hanem normális, egészséges lelkületű emberekről.
Hosszútávon nem összejössz, hanem egyszerűen olyan a hozzáállásod a témához, hogy olyannal jössz össze, akivel el tudnád képzelni hosszútávon. Mert ilyen azt hiszed, nincs?
[ Szerkesztve ]
-
akos3
addikt
válasz runner 125 #43770 üzenetére
Véletlenül nem jár Pesten?
-
törölt tag
-
nepszter1
addikt
Érdekes lány tényleg kibaszott nagy faszság ez az MSN . Meg kérdeztem tőle személyesen van-e esély arra hogy mi ketten összejöjjünk . Azt mondja -VAN
erre msn-en beböki azt hogy
nem vagyok jós .beszarok
[ Szerkesztve ]
-
Lirion
addikt
válasz #56474624 #43778 üzenetére
Tudatosan vagy anélkül is taktikáznak az emberek. Ez az élet velejárója, nem lehet kikerülni és mint ilyen, nem lehet mesterséges. Főleg a nők részéről a taktikázás ösztönösen jön és sok esetben nem is tudják elmagyarázni, hogy mit miért csinálnak.
A hosszútávú taktikázásról meg azt hiszem, mi itt nem sokat tudunk, hacsak nem bujkál vki köztünk 10-20 éves jól működő, végig monogám, boldog és sikeres kapcsolattal a háta mögött.
-
törölt tag
válasz Lirion #43786 üzenetére
A hosszútávú taktikázásról meg azt hiszem, mi itt nem sokat tudunk, hacsak nem bujkál vki köztünk 10-20 éves jól működő, végig monogám, boldog és sikeres kapcsolattal a háta mögött.
Persze, de egy 10-20 éves kapcsolatnál már aligha beszélhetünk szerelemről, az már egy erős szeretet "csak" (optimális esetben). Meg valahol ugye az is kell, hogy az ember lenyugodjon, ne akarjon már szerelmet, más értékek legyenek elsődlegesek. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy amikor két ember viszonya már-már baráti közelségű, és már nincs szerelem, akkor úgy taktikázzanak tudatosan.
-
TheDragon007
senior tag
válasz #56474624 #43787 üzenetére
Szerinted az az optimális 10 év után ha már semlegesen - ergo barátként - bánnak egymással és nem lehet köztük szenvedély?
Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha
-
runner 125
nagyúr
-
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
törölt tag
válasz TheDragon007 #43788 üzenetére
Miért, szerinted van 10 év után szerelem?
-
akos3
addikt
válasz runner 125 #43783 üzenetére
Kitalálom: Közgáz
Lehet sűrűbben kéne átnézzek a pesti corvinusraBa cy lus Én sem vetem meg nyilván ha szűz egy csaj. Azért vhol ez azt is jelenti, h van még erkölcs számára és nem egy k*va. mert 21 éves bomba csajok ált azok szoktak lenni...Pláne pesten.
jah ezt a ránézem megállapítom h az e ez elég szubjektív. Mert egy k*va ronda csajra én is rá tom vágni h na ez még tuti szűz[ Szerkesztve ]
-
TheDragon007
senior tag
-
törölt tag
válasz TheDragon007 #43792 üzenetére
Hát szerintem 10 év alatt marhára változnak a dolgok, egyszerűen pár év után megszűnik a kémia, ami minden szerelemnél jelen van kisebb, avagy nagyobb mértékben, de van. Ha ezt nevezzük szerelemnek, ami az elején van, akkor ami 10 év után van, az tuti nem az. Nem biztos, hogy rosszabb, én mély szeretetnek nevezem, szerintem lényegtelen minek hívjuk, csak az akkor sem az a szerelem, ami volt mondjuk az első két évben rózsaszín felhővel megspékelve.
(#43791) akos3:
jah ezt a ránézem megállapítom h az e ez elég szubjektív. Mert egy k*va ronda csajra én is rá tom vágni h na ez még tuti szűzSok esetben meglehet. Például egyik férfitanár szívatta is ezzel az egyik csajt (nem néz ki rosszul amúgy) egy kérdés kapcsán, hogy jó lenne tudni, mi jön ki, az meg oda lyukadt ki, hogy majd a férjénél nehogy meglepődjön, mi jön ki. Mesterien belelát mások veséjébe egyébként is, de ez mindent ütött.
[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
válasz Lirion #43786 üzenetére
Hogy lehet nem tudatosan taktikázni?
Egyébként is hülyeség ez a taktikázás, ha valakinek van némi önbizalma, egy kis humora, és nem egy quasimodo, az taktikázás nélkül is talál valakit. Aki meg félénk, görcsös, az betanulhat 101 féle szöveget, szituációt.Ba cy lus: Nálam a 4-ből 1 évig tartott a kémia.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
TheDragon007
senior tag
válasz #56474624 #43793 üzenetére
Amiről te beszélsz az a statisztika. A szüleim pl. akkor kezdtek elhidegülni egymástól amikor vállalkozók lettek (1:0 a stressznek meg az azonos munkahelynek), akkor viszont már bőven túl voltak a 10 éven.
Addig viszont volt szenvedély is, nem csak olyan barátságféle ami már most van sajnos.
Más: a rohanó világban viszont már divattá is válik a partnerek cseréje, mindig megtalálják az emberek az újabb nagy Őt, aki mellet is elkövetik idővel ugyanazokat a hibákat.
[ Szerkesztve ]
Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha
-
akos3
addikt
válasz runner 125 #43795 üzenetére
WTF? Te közgázra jársz? De gondolom levelezőn vagy akk nem?
-
Lirion
addikt
válasz TheDragon007 #43797 üzenetére
A szerelem egy a drogokhoz hasonló kémiai folyamat az ember szervezetében, ami függőséget okoz (mindig a szerelmeddel akarsz lenni) és csökkenti a koncentráció képességet (lila/rózsaszín köd). Ez 2-5 év alatt elmúlik, kaputt, finito, nincs tovább.
A szenvedély az megint más, a vonzalom is, de maga a szerelem elmúlik.
Aktív témák
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...