Hirdetés
Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz dangerzone #43623 üzenetére
Uhh, az első szakasz már megvolt. De már fulladok attól, hogy milyen álompasi vagy.
Illetve nem vagy. A kapsolatban. 1 kapcsolatban 2 ember van. Neked mi volt ebben a jó?
Hogy tökéletesnek érezhetted magad? Vagy mit tett bele a lány?(#43651) orbano: jóvan. Lényegen nem változtat.
[ Szerkesztve ]
il sole non sorge più ad Est!
-
Vladi
nagyúr
"Tegnap még azt mondtad, hogy ne legyek ott a névnapi bulidon, mert nem bírnak"
Atyaúristen.il sole non sorge più ad Est!
-
d_Gabesz007
csendes tag
Én is végigolvastam, és bár nem vagyok szekértője a témának (én is ide járok olykor tanácsért ),de én ezt hagynám. A csaj nagyon el van kényeztetve. Hogy te lényeztetted így el, vagy a szülei vagy akárki, ezt nem tudom, de tudod van egy olyan mondás, hogy a jót könnyű megszokni.
"Állandóan azon agyaltam, milyen programokkal tudnám változatosabbá tenni, hogy tudjam mindig elérni, hogy úgy érezze, én vagyok az igazi." -Mondhatnál pár példát (lehetőleg minél többet ), hogy miket találtál ki, milyen programokat, hogy ne tartson unalmasnak, mert én egy kapcsolatban mindig ettől rettegek a legjobban.
[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
*aszé' olvasod végig...
dangerzone: Ha szeretsz emberekkel kibaszni akkor még kitudsz vele talán..., de ha nem vagy olyan típüs ami nekem átjött a leírt dolgokból akkor hagyd a p*csába' nem vagy szerelmes belé.... ejtsd a témát keress újjat aki megérdemel csak ennyire ne kényeztess és ne légy önfeláldozó ez 2 személyes játék
a gyógyszer meg nem magyarázat arra, hogy hüle... én is pont most találtam egy HP-t akiről szentül meg voltam győzödve, hogy normalizálódik és kitartottam az egész szaros huzavona alatt... hát mit ne mondjak nem lett igazam...[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
tildy
nagyúr
válasz Goose-T #43642 üzenetére
Tabi ide , tabi oda, olvasd el mit írt a fogamzásgátlós topikban Esmein arról az egy hónapról, amíg fogamzásgátlót használtam.
Ha nem tudod elfogadni, hogy ez a fajta hiszti a legkevésbé sem tudatos, és kontrollálható sok esetben, akkor nem ismered a hormonok hatását. Én tapasztaltam viszont. Alapból egy erős, önmagáért kiálló csaj vagyok, de fogamzásgátlótól totál kiborultam , hisztirohamok jöttek rám, és még sorolhatnám .
És nem, nem igazán vettem észre a több hisztit, "természetesnek" tűnt. Esmein szólt, hogy na ácsi már, ezt most szépen letesszük, mert ez így nem mehet tovább.Jahm sejtettem ám, hogy köze lehet hozzá, de mit szóljon egy 20 éves csaj mondjuk, aki nem lát annyira mögé?
Ijk: nő vagy? Szedtél már fogamzásgátlót? UGye nem? Nos , én viszont mint írtam igen, és nagyon nagyon durva mellékhatása volt ezen a téren.
Pár leírás Esmeintől, aztán hasonlítsátok össze azzal , amit a srác írt:Sokkal kevésbé gáz, mint a hangulatingadozások(frászt, 5 másodperc alatt alakult át tündérből boszorkánnyá, vagy vissza), kedvetlenség, diszkomfort, levertség... Ezerszer inkább az óvszer, mint még egy ilyen hónap.
hátőőő. nem, ez tapasztalat. Használat megkezdése után 2-3 nappal kezdtem érezni a változásokat, és utána 1 héttel már úgy éreztem magam, mintha miattam undort kapott volna a szextől, nem jó érzés, lelkileg tönkretesz. Csomó olyan mellékhatása van ebben a pillanatban is, amik miatt órákat beszélgettünk, hogy rendbe tegyük, mi a helyzet az érzésekkel. Egyszerűen megborította szegényt a dolog és magát hibáztatja érte. Nem kívánom neked, hogy ilyet megtapasztalj.
Nem a rák kockázattal van a probléma, hanem a többi komoly élettani hatással, ha a ti csajotok nem lesz tőle kétszer hisztisebb, mint mikuláskor általában, szárad ki, és lesz totál kedvetlen, isten ments, hogy én dumáljam le őket róla, de van akinek mást kell keresni, és az orvosok a legritkább esetben szakítanak időt az ilyen statisztikai hiba esetekre. 5 bogyó nem volt jó eddig? nembaj, van még, majd a 6. jó lesz. Érted mi a gond?
futószalagon megy a termelés a nőgyógyászaton, ha valaki leesett a futószalagról, rábaszcsizott, nem fordítanak rá kellő figyelmet, és igaz, hogy ez nem a gyógyszer hibája, de letagadni a mellékhatásokat, amikor a két szememmel látom őket... aggályos
Szóval én amit tennék:
1. Csajt leállítania tablettáról
2. adni neki két hónapot van-e változás
3.ha nincs, na akkor lehet elküldeni.[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Ijk
nagyúr
Nem tudtam hogy ilyen szélsőséges hatásai lehetnek a fogamzásgátlónak. Barátnőmön is kijött a hatása, voltak fizikai tünetek, és voltak hullámzó időszakok minden hónapban, de alapvetően nem változott meg a jelleme, csak kicsit több lett a hiszti. Persze ezt is csak utólag mondom neked, mert nem volt olyan kontrasztos a változás.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
tildy
nagyúr
Na nekem kontansan ment a hullámzás , egy napon belül többször is. Durva volt
Amúgy nem azt mondom, hogy tuti ez, csak nekem a leírásból ez a fajta hiszti ugrott be elsőre, mert eléggé jellemző. Ettől totál függetlenül még lehet "hülye" a csaj, de ez ki fog derülni. Okoz ilyen mellékhatást a gyógyszer, ezt jó tudni.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Ijk
nagyúr
Valószínűleg az 1000-ből az 1 vagy aki rendkívül rosszul tolerálja.
Sajnos tartós párkapcsolatban még mindig ez a legjobb megoldás. Először mi is gumival szórakoztunk, de gondolom senkinek nem kell bemutatni a hátrányait a rendszeres szexuális kapcsolatban.
Mindenesetre egy próbát biztosan megér, ha kizárják./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Tim82
félisten
Be tudod linkelni ezt a fogamzásgátlós topikot? Első körben nem akadtam rá.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
tildy
nagyúr
Hát, az a baj , hogy sokan ezt hiszik.
Kb 90-95% tolerálja jól. Maradék 10% mellékhatásokkal küzd . ÉS ezt a maradék 10%ot kvázi mindenki "leszarja", de leginkább az orvosok.Én spec rengeteg olyan csajt ismerek, akinek gondja volt vele, pedig nem kerestem őket, csak az ismerősi körből kerültek ki . ( Ha az alapján ítélnék, akkor azt mondanám, minden második , harmadik nőnek volt már problémája vele)
Tim82: igen.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
Olvasgatom. Eléggé megerősített a topik abban a véleményemben, hogy a legoptimálisabb védekezés még mindig a gumi, illetve némi körültekintés.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Apollyon
Korrektor
Az én volt csajom nem tabit, hanem gyűrűt használ(t).. az is hormonális, egy ilyen 2-3 centi sugarú, műanyag karika.. de ettől soha semmi baja nem volt, vagyis azt 3 hétig kellett egyet használni, és kb 5 napig nem volt bent, ami alatt lemegy a ciklus, de nem változott meg tőle soha, mondjuk ő is hisztis volt, de ennyire meg minden nő az...
Egyedül annyi hátránya volt, hogy néha éreztem hogy ott van bent.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Tim82
félisten
Nem naptármódszerre és hasonlókra gondolok... hanem mindig legyen nálad téligumi.
-
tildy
nagyúr
válasz Apollyon #43669 üzenetére
Iscariah: a leirtak gyuru eseten voltak. Nuvaring a neve. Esmein pont errol irta, azt amit.
Ezt irtam akkor , amikor a szunet volt:
VÉgre vége, odase figyeltem, mert annyi melóm volt, de amit észrevettem: Akarom a párom , élvezem a társaságát és boldog vagyok újra. Visszajöttek az érzelmek is. Nincs semmi diszkomfort érzés, szárazság vagy ilyenek, pattanásaim sincsenek, stb. Mintha visszacseréltek volna, a régi tildyre, úgy nem kicsit. Szóval happy enddel zárult a dolog, nuvaring kidobva a kukába.[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz qantum #43672 üzenetére
Nem lehet. Esm elég jó megfigyelő , kvázi figyelte az egészet kívűlről , amint használni kezdtem - mint írtam nem tabletta volt, hanem gyűrű- rá két napra jelenkeztek a tünetek (nemcsak a hiszti volt, jóval több dolog, legalább 5 féle mellékhatás) ami a használat befejezésével elmúlt.
Valószínűleg még ez a kis adag női hormon is megborít.
-
runner 125
nagyúr
Úgy tűnik a kulcstartós story végleg betette a kaput.
Azóta nagyon ritkán, illetve 2-3 napja már nem is látom messengeren. Bár az is lehet, h tanul ezerrel érettségire.
_
Viszont tegnap az egyik beülős helyen egy lánnyal nem egyszer összeakadt a tekintetünk, szép lány volt, ...viszont ez vagyok én, egy gyáva fax - nem mertem leszólítani.
Visszatartott az is, h egy társasággal volt, illetve tartottam attól is, h én értelmeztem félre a dolgot, és elhajtott volna.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
nepszter1
addikt
Szóval beszéltem egy lányról akivel ismerkedek és kezdem nagyon megkedvelni . Én többet szeretnék mint barátság a lány nem tudom hogy gondolja.
Esetleg holnap bepróbálkozzak nála? vagy inkább még hagyjam hadd forrjon a dolog
-
orbano
félisten
válasz runner 125 #43676 üzenetére
már ebből a hozzászólásból is tuti hogy lcsb.
A vér nem válik VAZZE!™
-
negyedes
addikt
válasz runner 125 #43674 üzenetére
ezt a gyavasagot hetek ota jatszom. kezdem utalni ezt a reszemet.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
-
orbano
félisten
válasz #56474624 #43680 üzenetére
egyszer onnan, hogy nem tudja mi van. ebből le lehet szűrni, hogy tapasztalatlan.
másodszor "be akar próbálkozni", ergo eddig nemigazán flörtöltek, nem volt feszkó, csak úgy jól elvoltak az ismerkedés alatt.
harmadjára ez az egész feltételezett szituáció már egy ideje tart, tehát 99.99999%, hogy lcsb.persze lehet a lány is totál kezdő, szóval egy próbát mindenképpen megér
A vér nem válik VAZZE!™
-
nepszter1
addikt
válasz runner 125 #43676 üzenetére
az el van felejtve nem is fogalallalkozok vele.
-
orbano
félisten
válasz negyedes #43681 üzenetére
az nem baj hogy izgulsz, az a baj, hogy ez befolyásol de ha odamész és ezt-azt megkérdezel, akkor mi a gond? tudtommal így szokott kezdődni egy párbeszéd. és különben sem úgy kell odamenni, mint egy férfi (mert akkor elhajt), hanem mint ember. majd a beszélgetésből rájön ő, hogy férfi vagy-e. szerintem.
A vér nem válik VAZZE!™
-
törölt tag
válasz orbano #43682 üzenetére
Hát mondjuk én is úgy vagyok vele, hogy némi szenvedéllyel rendelkező emberek között alakul magától a dolog, a helyzet, de akár az is lehet, hogy a srác elizgulta, mint anno lezso6. Bár már akkor is elég nagy rá az esély, hogy lcsb.
(#43681) negyedes:
Elcseszett helyzet ez az ismerkedés.
Mondjuk én alapból utálom, hogy aztán randi, virág legyen-e, hova menjünk stb, ááá... Ha spontán adódik valakivel, az inkább tetszik.[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz negyedes #43679 üzenetére
Borzasztó vazeg.
Legszívesebben már magamat ütném tarkón, h "térj már észhez te pöts, ha így folytatod az életbe nem lesz bnőd.""Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Apollyon
Korrektor
Úbakker Igen, ugyanez volt az excsajomnak is...
Most elgondolkodtattál, mert kb nálunk is elmúltak az érzelmek (hát nálam nem épp) és valszeg emiatt lett vége.
.. mert hogy "hülye lett" a hormonoktól? Neee...#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
negyedes
addikt
válasz runner 125 #43686 üzenetére
En is ezt tennem legszivesebben. sokszor csak pont ahozz a csajhoz nem mereg odamenni aki bejon.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
Csakénvagyok
őstag
válasz runner 125 #43674 üzenetére
Túl sokat agyalsz. Nem biztos hogy társaságban kéne leszólítanod, de vagy találsz rá alkalmat vagy jön másik.
-
runner 125
nagyúr
válasz Csakénvagyok #43690 üzenetére
Szal' hallgassak a farkamra?!
Egyetértek.
Érzem már, h direktmód keresem a szerelmet, amit így úgysem fogok megtalálni."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Csakénvagyok
őstag
válasz runner 125 #43691 üzenetére
Nem feltétlenül a farkadra, lehet simán kicipelni valami italra, osz' majd kiderül mit bír az agya
-
runner 125
nagyúr
válasz Csakénvagyok #43692 üzenetére
Jah, más leszólítási módja úgysincs nagyon egy szórakozóhelyen.
Viszont nekem ez is problémát okozott, ültek körülötte is, illetve az asztalnál még vagy 6-7-en. Kb. fel kellett volna állíttatnom 3 embert, h hozzáférjek".
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Csakénvagyok
őstag
válasz runner 125 #43693 üzenetére
Idézném magamat :Nem biztos hogy társaságban kéne leszólítanod, de vagy találsz rá alkalmat...
-
qantum
senior tag
ja igen a gyűrű , persze gondoltam, hogy a hormonoknak van káros mellékhatása , de azt nem hogy ennyire
runner - teljesen jól látod, lehet itt szövegelni, észt osztani, de az első lépéseket nektek kell megtenni, vagy más teszi meg, de az ugye nektek nem annyira jóóóóóóóó
[ Szerkesztve ]
" Te nyomod a bulit, én meg rajtad vagyok . "
-
mocsanisi
senior tag
Hát megszívtam mint annak a rendje... Lementem nyíregyre családlátogatásra (ott laktam 14 éves koromig), és volt egy osztálytalálkozó szerűség. Éjfélkor vége lett, és átmentünk egy pub-ba 5-en. 2 csaj meg 3 srác. Egész jó volt, még röhögtem is hogy 6 25-26 éves srác táncolt, és beállt közéjük valami csaj aztán ráugrottak. Én meg bementem a 2 csajjal táncolni Az egyik leült, a másikkal még elvoltunk. Kapott egy szájrapuszit, de mikor meg akartam csókolni elhúzta a fejét... Végig azt éreztem hogy húzza az agyam. Másnap este úgy volt hogy így 5-en megint elmegyünk valamerre, de lemondták így ebből csak az a lány jött aki nem engedte hogy megcsókoljam. Szal voltunk 2-en, pluszz haverom meg az ő haverjai, 2 kocsival. Először kocsikáztunk, aztán tescoba vettünk hubit, kicsit becsiccsentettünk. Megkérdeztem a csajt hogy nem ül-e át mellém mert elöl ült, átült, aztán fogta a kezem merthogy az övé hideg. Visszamentünk a pub-ba 2-en, többiek elmentek. Csak dumálgattunk. Rácsörögtem haveromra olyan negyed2 körül hogy jöjjenek vissza Szal mentünk tovább kocsikázás. Aztán így megint kezdődött a játék, orrunk összeér, blablabla. Na aztán megint meg akartam csókolni, megint vigyorogva húzgálta a fejét, de magamhozhúztam Szóval ez is megvolt. Utána már nem volt para, negyed4-kor értem haza, addig egymás szájába voltunk... Na itt jön a szívás része: Jól néz ki, nagyon jófej, és tényleg mintha elindult volna bennem valami. DE 220km nyíregy-pest... Most úgy érzem hogy nem is kellett volna kavarnunk, mert csak rossz lett... Jah és most jön a slusszpoén. Általános 1-ben, és 5.-ben "jártunk"... Erre most 11.-be meg megint valahogy... Szóval gyerekek megszívtam...
[ Szerkesztve ]
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
TheDragon007
senior tag
válasz mocsanisi #43696 üzenetére
"Általános 1-ben, és 5.-ben "jártunk"... Erre most 11.-be meg megint valahogy" - örökké együtt lesztek, csak ő lehet a nagy Ő
Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha
-
Goose-T
veterán
válasz mocsanisi #43696 üzenetére
Szóval még középsulis vagy, semmi önálló háttér, ilyesmi? Akkor ennyi, gyakorlásnak jó volt. Bár szopathatod magadat távkapcsolattal minimum másfél évig, amikor esély lesz arra, hogy egy városba kerüljetek (ha jól vettem ki, hogy még csak 11. osztályba jársz), de szerintem felesleges erre pazarolnod a fiatalságodat.
[ Szerkesztve ]
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
mocsanisi
senior tag
válasz TheDragon007 #43697 üzenetére
kabbe
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest