Hirdetés

Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz Stalker-2572 #34022 üzenetére

    A megnyilvánulásaidból jelenleg az jön le, nem csak nekem, hogy nagyranőtt, önimádó kisfiú vagy. Van még hova érned.

    Egyrészt gyakorlatilag azért vagy megsértődve, mert hú-de-über-faszacsávónak tartod magadat, akit érthetetlen, hogy dobhatnak, hiszen olyan helyes, kedves, rendes. (Jön a terelőduma: "MNK, meg úgyis a gazdagokra és a bunkókra buknak", így valóban nem kell elgondolkodnod, hogy mit csinálsz rosszul, hiszen eme sekélyes magyarázat alapján nem hibázhattál.)

    Másrészt meg érthetetlen, hogy ha olyan csodás vagy az ágyban, akkor hogyan dobhatnak... merthogy a test nem hazudik. Bullshit. A testtel is lehet hazudni, nem olyan mértékben, mint a mimikával és a beszélt kommunikációval, de lehet. Volt, hogy én is megtettem, mert noha nem volt olyan jó a szex, nem akartam megbántani a másikat. (Pedig a férfiak kevésbé tudnak színlelni állítólag, de régebben ez is ki volt tárgyalva ebben a topikban.)

    Harmadrészt meg felnőtt ember diszkrétebb, én pl. tuti nem közölném (ráadásul úgy, hogy gyakorlatilag büszkélkedek vele) egy nyilvános topikban, hogy milyen faszacsávó vagyok, mert nedvesedik az érintésemtől a partnerem.

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Aktív témák