Aktív témák

  • Cs.Orsolya

    aktív tag

    válasz proof88 #24795 üzenetére

    A rendelőmben remek idő van. Az IC-n is. Ámde a lakásokban, ahol élek, ott nagyon meleg tud lenni, és néha nem is tudok aludni tőle.
    A mai nap adaléka annyi volt, hogy keveset aludtam, és hogy mivel nőből vagyok, így ha ott hagyom pár napra az éppen aktuális lakást, akkor szeretem rendben otthagyni. Amit a párom kéglijében az "Ördög és pakol!" -halálordítás kíséretében járó férfiúi önérzet- és függetlenség-kinyilvánítást elkerülendő meglehetősen visszafogottan merek eszközölni. De zavarni akkor is zavar, és akkor ilyen "még ezt is kicsit, vagy azt is nem feltűnően" fel-alá rohangászás megy a lakásban.
    Amit tovább nehezít, hogy 10 óra előtt használhatatlan vagyok agyilag, vagy duplakávés bebootolási procedúrát kíván a dolog. S persze még az is hozzájárul mindehhez, hogy amikor utazok, akkor ki kell találnom, hogy arra a pár napra mi kell feltétlenül, mit cipeljek, mit dolgozzak, melyik könyvemet pakoljam be, mennyi ruhát hozzak-vigyek, és a többi...
    Na, és akkor legyek pontos, legyek pöpec agyilag, meg legyek extrém önreflektív, mikor a szupervíziómra beesek...
    Gondolod emellett jutott még energiám arra, hogy azon agyaljak, vajon tetszek-e a pasiknak, vagy sem? Inkább azon agyaltam, hogyan lehetne a legkevesebb ruhát felvenni anélkül, hogy lecsuknának közszeméremsértésért... :U Bár, a mai csajok öltözködési szokásait illetően azt hiszem, ha sima fűszoknyában, két kis kagylóval a mellbimbómon mászkálnék, az sem tűnne fel senkinek... :U ;)

    "Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."

Aktív témák