Aktív témák

  • Cs.Orsolya

    aktív tag

    válasz Tim82 #24674 üzenetére

    Kukuc nőjéből kiindulva, ilyenkor legtöbb nő nem azt várja, hogy a másik keresse meg a gyógyszert, azaz a pasi orvosolja a problémát. Sokszor elég ha meghallgatják, vagy megpróbálják megérteni, vagy ha az nem megy, legalább zűrösen is szeretni, és csak csöndben ölelni a másikat... Egy nő sosem hagyna el egy pasit csak azért, mert annak éppen van egy zűrösebb napja, hete, hónapja. A férfiak meg - tapasztalatom szerint - ha nincs gyerek, sem karikagyűrű, és letett nagyeskü, akkor már hopp, pályáznának is el...legalább is azonnal kezdenek kacsingatni másik irányba. De mindenféle szempontból kivonulnak, vagy hátat fordítanak a helyzetnek. És ezt képesek úgy is megtenni, hogy ott ülnek melletted 2 centire.
    Én eddig a sok száz férfi közül, aki vagy munka, vagy magánjelleg miatt megosztotta velem a lelki tartományait még csak egyetlen eggyel találkoztam, aki képes volt egy ilyen helyzetben benne maradni a rossz érzéseiben, a rossz helyzetben, befogadó, és nyitott maradni, elfogadni a saját frusztráltságát, és azt mondani, hogy igenis keresek magamban megoldást, ha mást nem, csak annyit, hogy itt vagyok, és megosztom és elviselem veled a rosszat is. Ha kell hónapokon, éveken át is, és nem elbaszni vele a saját hangulatomat, és életemet is, hanem kibírni, és önmagam maradni közben... A házassági fogadalom végül is valahol erről szólna... Csak lelkileg szerintem sok mai férfi egyszerűen nincs felkészülve erre a fogadalomra...

    Mivel nem akarsz magánozni, úgyhogy most nem kérdezek. Kukucot illetően meg úgysem fog többet mondani, annyira már ismerem, szóval, maradnak az eshetőségek, és alternatív javaslatok... Brainstorming.

    "Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."

Aktív témák