Új hozzászólás Aktív témák

  • gabranek

    aktív tag

    válasz CactuS #2046 üzenetére

    A "portál" itt nem a bázisodon építhetőt jelenti, hanem bolygókon lehet találni alien struktúrákat, amikbe ha a megfelelő sorrendben rakod ki a szimbólumokat, akkor teleportálsz a célponthoz. Viszont mivel te még eléggé az elején vagy, szerintem nem ismerheted a szimbólumokat. Azokat majd a main quest egy eléggé távoli pontján fogod megtanulni.
    Az a fontos, hogy ha az utazásaid során ráakadsz egy ilyen portálra, akkor szépen leraksz mellé egy base computert, amit elnevezel, hogy később tudd, hogy mi van ott. És amikor majd szükséged lesz egy ilyen portálra, nem akkor kell keresgélni (mert azért nincs ilyen minden rendszerben), hanem a legközelebbi space stationról oda tudsz teleportálni.

    A galaxis közepén átlépve a következő galaxisba, szerencsére nem veszik el semmid (na még csak az kéne :) ), viszont az összes fejlesztésed elromlik, de csak az aktív eszközökön lévők, ahogy negyven2 írta. Bárcsak tudtam volna a hajó/tool cseréről, mielőtt átléptem volna. Szentségeltem rendesen amikor megláttam az összes használhatatlan fejlesztést.

    Köszi a tippet a D3-hoz, át is nézem a ládámat.

    田中れいな

Új hozzászólás Aktív témák