Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz Kai_Rong #2451 üzenetére
Látod ezt nem is néztem, úgy vertem le nagy nehezen a második bosst hogy amit elsőnek kaptam kardot azt használtam Nem is néztem hogy volt már jobb,mert úgy voltam vele a stat miatt lesz úgymond erősebb. Igaz próbáltam vagy 20x mire sikerült. Ha loot központú a játék akkor én a 0 angol tudásommal kicsit bajban leszek, de már elkezdtem nézni egy magyar feliratos végigjátszást, abból már tanultam pár dolgot. Igaz még csak ma kezdtem el nézni most a boss után. Kicsit kezdem már megszokni a játékot, de iszonyat sok minden van benne, szóval van mit tanulni a Skilleket is most kezdtem el nézegetni. De még nem adtam fel, szóval lehet mégis megfog majd ez a game Köszönöm neked az infót.
DeckAkkor van remény ha más is így kezdte mint én Azt hittem a sekiro után nincs rosszabb , de már nem vagyok biztos benne és még csak az elején vagyok Csajos már azt mondta hogy direkt szívatom magam az ilyen játékokkal, csak azt hallani hogy mérgelődőm Köszönöm a válaszod
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest