Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    válasz lbandi777 #2296 üzenetére

    Fú gyerekek, ahhoz képest, hogy az első kommentem írásakor majdnem töröltem a gémet, azóta se éjjelem se nappalom nem volt, ezt tolom egyfolytában. :DDD Tényleg igaz az, hogy első 2 boss szenvedés, de utána revenantok ölésével ha összekapsz egy full lila szettet meg valami lila fegyvert dara van végig. Azóta már talán a játék vége felé járhatok, most vagyok ott, hogy legyőztem a kis kék ruhás fekete hajú bula "barátnőmet". Már lvl96-os talán a következő fő misszió amire menni tudok.

    Most így átártákeltem tényleg nagyon adja, talán jobb is mint a DS széria, nagyon jó a harc sokszínűsége, itt tényleg teljesen egyedi harci stílust lehet kialakítani. Megvannak a kiskapuk is, van ez a lassító varázslat, azt kitettem mert olvastam, hogy OP, és hát tényleg. A bossokat ezzel a lassítással vertem le, amit ad a játék mindent ki akarok használni, így nagyon viccesek a harcok, de jó hogy nem kell szenvedni a bossokkal. Ráadásul megvan az újraéledős varázslat, amit bossfight előtt mindig eltolok, így ha kiütnek visszajövök valami 30% élettel és egyből tudok living weaponozni vagy healelni.

    Odachi lett a kedvenc fegyverem, eszméletlen jó minden tekintetben, hosszú, erős, stunnol, nem tudják nagyon blokkolni sem, nagyon adja. Earth element van rajta ráadásul, amivel még nagyobb ki sebzést okoz, revenantokat egy kombóból ki-telenítem aztán a földön fekve végzek is velük.

    Na szóval visszaszívok mindent, nagyon fasza a játék, így hogy rálátásom lett mindenre már valóban megérdemli a 10/10-et. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák