Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TIT
veterán
Én is azzal a 2-vel megyek,a spear hosszabb az tény,de azért a kusával meg lehet sorozni rendesen őket.
Hát én is azt néztem,hogy hiába véd többet a nehezebb pajzs,úgyis meghalsz 1-2 csapástól,akkor meg minek?....csak lelassít.
Max.a staminát fejleszted akkor könnyebb lesz. -
sp8787
addikt
Egyik megoldas az amit egy paran preferalnak ,hogy minden statot 20-ra nyomsz az elso vegijatszasnal.
En mondjuk ennel sokkal minmaxolosabb vagyok ugyhogy ezt nem ajanlom. Viszont sokadjara sem akarok mar kisregenyt irni.Ugyogy olvass vissza itt a froumban vagy itt olvasgass Kodama Directories.
Amugy en pont ma kezdtem el a 3(4)-ik vegigjatszast mert kitalaltam egy marhasagot es le akarom tesztelni.De ez nem olyan vegigjatszas mint amire te gondolnal mert nalam meg ugy egyaltalan az alapjatek az a tutorial. Vszinu minimum 200-300 oram ramegy mire egyaltalan el tudom kezdeni.
-
saelin
veterán
Ez a reddit poszt nagyon részletesnek néz ki! Köszönöm. Itt fórumon nem akarok keresgélni, attól sokkal gyorsabb egy guide és spoilerbe is kisebb eséllyel futok bele.
Tegnap amúgy Nue, de főleg Tachibana kiidegelt... Még jó hogy a spear a másodlagos fegyverem, mert nélküle nem ment volna. Mid stance + heavy attack spam, amikor elfogyott a KI-je, akkor ledöftem mindig a földön. Nue-re elment cirka 1 órám, mert mindig beszoptam az egyik villámját (rohadt sokat spammelte nálam, volt hogy egymás után kétszer is), aztán a második követlen utána ki is nyírt. Tachibana ennél több idő volt... A mozdulatai hiába könnyen olvashatóak, ha maga a kari villámgyorsan váltja a támadásait. Eddig vele szívtam a legtöbbet, mert sok one-shot képessége van. Gyakorlatilag ha egyszer elkapott a kutya, akkor onnan már nem könnyű visszajönni.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
saelin
veterán
Régen Umibozu-nál úgy elakadtam mint a franc... Most meg második próbálkozásra meglett, szinte röhögve. Azért csak volt valami eredménye hogy végig vittem a Bloodborne-t.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
sp8787
addikt
Egyebkent ez nem semmi. Annakidejen en se tudom ,hogy csinaltam meg csak kb arra emlekszem ,hogy mindent hozzavagtam ami nalam volt.
Masik megoldas az ha kesobb megy vissza hozza.
Egyebkent ez olyan mint pl. a souls game-ekben is vannak sima DPS-teszt bossok. Ez meg egy skill check boss.
-
sp8787
addikt
En egyebkent rajottem mi a DLC-k funkcioja. Az ,hogy vagy tovabb berantsa az emberket vagy siman kidobja a fr*ncba.
Altalaban 2 nagyobb csoport van sztem. Az elso aki vegignyomja az alapot es a vegen utananez vagy kozben rajon ,hogy mi var meg ra es akkor az mondja ,hogy "Na ne szorakozzunk mar! No thx!". A masik csapat meg ,hogy "OHHHHH YEESSSSS!!!".
-
sp8787
addikt
Jo kis teasingeles ez a kep.A 2-esre gondolok.
-
saelin
veterán
Nah, túl vagyok Okatsu-n. Eddig úgy tűnik hogy a humanoid bossok a legdurvábbak, mert kegyetlen rá tudnak tapadni az emberre. Eddig a játék iszonyú jó volt! Kicsit bánom is, hogy anno félre dobtam valami más miatt, de lehet jobb is így...
-
saelin
veterán
Visszatérve az emberi bossokhoz. Csak amiatt nehezek, mert egy tonna KI-jük van és vagy mindent dodge-olnak vagy blockkolnak... Engem ebből az zavar amikor mindent hárít és alig moccan meg a KI-je, egyszerűen nincs rá mozdulatom hogy ledaráljam. Van ugye a rúgásom, de az épphogy levesz valamennyit az ő KI-jéből, a full combo-m is csak pattan le róluk. Ellenben a nagy monstrous bossokat röhögve darálom már be a kusarigama-val, Nue után egyedül csak a Yuki-ona tudott megszívatni, de ő nagyon.
Szerk: Jah várj. Yuki-ona is humanoid boss.
[ Szerkesztve ]
-
-
saelin
veterán
Pedig tényleg nem nehezek a nagy bossok. Magamat felbuffolom, az ellent meg debuffolom, eddig 2-3 próbából meglett majdnem mind. Ma tervezek kicsit jobban elmenni omnyo irányba, mert a statom még eléggé ninjás a sok dex-el.
-
saelin
veterán
Random encounters alatt bedobhat olyan helyre ahol nem jártam még? Van spoiler veszély?
-
saelin
veterán
Legördült a stáblista... Az a zene a végén!
A lényeg hogy egy fegyvertípust használj és fejlessz főként. Első végigjátszásra jó ha van egy lándzsád, mert néha jól jöhet, de az is lehet, hogy csak a kusarigama-val vannak gondjaim. Voltak bossok amiket egyszerűen nem tudtam azzal a fegyverrel megcsinálni, míg lándzsára átváltva egyből meglett. Onmyo-ként nem volt nehéz a játék annyira, mert mindig tudtam valamit használni a bossok ellen. Van egy sloth nevű talizmán, ami lelassítja az ellenfél mozgását és támadási sebességét, sőt, még a képességeit is! Szvsz eléggé broken... Igyekeztem nem használni vagy csak akkor ha valamit akartam csinálni. Pl sloth + heal/buffok, debuffok. Mivel ez volt az első végigjátszásom, így nem tudom más buildekkel mennyire lehet bajos a játék.
Még valami:
- Sima ellenfelek ellen tanulj be kombókat.
- Bossokat pedig csak szúrkáld! Én is sokszor a türelmetlenségem miatt haltam meg, mert már kevés HP-ja volt és be akartam darálni... Nem jött össze.[ Szerkesztve ]
-
-
saelin
veterán
Dee. Nem csoda hogy tetszik a Nioh. Diablo 3-ban is van vagy 200 órám minimum, platina és kis híján 100% a kiegészítője. Csak azért nem csináltam már meg, mert halálra untam magam benne, nagyon kevés a build variációk száma és minden endgame viable build sethez kötött, amiből szvsz nagyon kevés van. Alig várom hogy Ps4-re jöjjön a Path of Exile! Sajnos bajban vannak a portolással és már minimum 3x törölték a release date-et... most márciusra tolták át.
Tegnap este benéztem egy duó boss fight-ba... Eléggé beteg. A Yuki-ona + Oda Nobunaga párost pár próbával bevertem, de volt egy amit képtelenségnek tartok még. Végig kell menni egy csomó emberen (vagy revenanton), de vagy 3x spawnol egy-egy duót és a végén bedob két humanoid boss-t. Már nem emlékszem kiket, de ott tegnap tátott szájjal néztem a "freed for this mortal coil" feliratot. Ezt nem tudom hogy csinálom meg, lehet jobb gear + magasabb szint kell hozzá. Ami mostmár kezd idegesíteni, hogy a dpad nagyon rossz itemek használatára. Egy csomószor a harc hevében mást használok el, mint amit akartam és nem azért mert rosszat nyomok, hanem a dpad rossz kivitelezése miatt (ps4). Ha kicsit a balra vagy jobbra gombot felül/alul nyomom, akkor hajlamos a felső vagy alsó itemet/talizmánt használni, a lapozgatása sem túl kényelmes harc közben.
-
snake78
tag
Illetve annyival egészíteném ki ezt, hogy van az a típus is aki végigviszi 100% ig mert 300 óra és pár ezer halál után az a “pár óra “ már nem számít
És elkezdi az Abbyst csinálni
Majd rájön, hogy az az idő amit eddig beletett a játékba és amit eddig megtanult azt az Abbysban semmit nem ér ,és leteszi a kontrollert 😂 -
TIT
veterán
Nem akartam és nem is szoktam,csak az idegeim nem bírták már,hogy 3 hete nem tudom legyőzni
Igazából a 7 csalásból csak 1 működött,a stamina örök maradt,ez még belefér,ha akar úgyis szétcsap 1 pillanat alatt,végülis úgy győztem le,hogy beszorítottam a sarokba és amikor piros lett a staminája ütöttem vágtam megállás nélkül és nem tudott mit csinálni.
Eddig ezt nem csináltam mert fostam,hogy begurul aztán szétcsap...de nem.
Elöször azt a cheatet használtam volna ami végtelen sárgát ad és akkor felnyomok mindent 99-es szintre,de ez nem jött be. -
saelin
veterán
Más fegyverek passzív bónuszát tudom használni vagy csak az adott fegyverrel működnek?
-
sp8787
addikt
A skillfaban levokre gondolsz?
Azokat igen sot az az alap ,hogy azokat mind feltolod.
(#1288)
A kusarigama meg a spear az endgame-ben gyakorlatilag szinte teljesen eletkeptelen hacsak nem LW build-rol beszelunk. Ott nem fogsz szurkalgatni meg ilyenek.Masreszt a Katana-t meg a Dual Katana-t Spear-t nem art mindet 500.000 Proficiency-re tolni mert az is unlockol mission-oket meg a DLC-ben is. Alapban a Katana plusz a Spear amit mindenkeppen 500.000-re kell tolni.
(#1290)
Itt eszetlen mennyisegu endgame build van.Az vszinu a Return of the Gourd volt. Az az egyik kedvenc ilyen gauntlet mission-om.
Ezeket a gaunlet-eket sztem marhajol kitalaltak raadasul ahogy no a nehezseg ezek nem csak siman skalazodnak hanem valtoznak az ellenfelek meg azok mennyisege is.Egyebkent ha unlockoltad a Way of the Strong-ot akkor bemegy a Death to the Bandits mission-be es ha ott latsz a shrine kozeleben revenantokat akkor azokat nyird ki. Ha lenne vmelyik amelyik gyanusan sok(ertsd k*rvasok az akkori szinteden) amrita-t ad akkor szepen idd meg a Saisetsu-shin's Sake-t es nyird ki oket ujra meg ujra. Figyeld meg ,hogy milyen targyakat dobnak mert eleg hamar hozza lehet itt jutni jo dolgokhoz amire amugy csak a way of the strong 1so DLC-ben lesz ujra eselyed.
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Xbox One lemezes játékok eladó
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest