Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViharVadász
őstag
válasz Dr.F.E.R.I. #3821 üzenetére
Én személyes tapasztalatot egyenlőre még nem nagyon ismerek, de azért érdekes lenne, ha pont a hivatalos oldalon állítanának eltérő információkat. De végül is az oldalt is emberek készítik, hibázás könnyen előfordulhat.
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
horkovy24
senior tag
válasz Dr.F.E.R.I. #3821 üzenetére
Valóban nagyon elvannak írva itt a játékok méretei mert én letöltöttem a The Wind Waker HD-t és a gépen ténylegesen 1704 Mb-ot helyet foglal el nem pedig 2467 Mb-ot mint ahogy az oldalon is írják.
Az igazi bajnokok a célt látják maguk előtt, nem pedig az akadályokat! ;)
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest