Új hozzászólás Aktív témák

  • adalbert1

    veterán

    válasz g@bo #4798 üzenetére

    Akkor csak volt még ez-az. :)

    Nekem mai beszerzés egy Nintendo Land 4k-ért, a dunakeszi Auchanból (ebből még 1 darab volt, de az lehet, hogy a vevőszolgálaton maradt, ugyanis a 3 db-ból pont egy kibontottat sikerült levennem a polcról (be volt dobozolva, így annyira nem figyeltem), és miután kifizettem, akkor néztem, hogy a lemez nem teljesen tiszta - nagyon tisztogatni nem akartam nekiállni, mert durvább anyagú polo volt rajtam, több kárt meg nem akartam csinálni), így ezt a maradék 2 db-ból cserélték a vevőszolgálaton (ha szigorúan nézzük, ez se volt bontatlan, mert a csomagolás fel volt vágva ott ahol nyílik a tok, és így volt egy lopásgátló matrica becsúsztatva - csak tudnám mi értelme van, mikor úgyis abban a bumszli dobozban volt).

    Ami volt még: SSFIV 3DS: 1,5k, New Super Mario Bros Wii U 8k, Sonic Racing Wii U 5k, Mario Tennis Open 3DS 6k, Mario and Sonic London Olympic Games 3k. Nagyjából 2 db volt mindenből, kivéve SSFIV-ből, abból volt talán 6 is.

    szerk.: lehet, hogy valakinek sznobizmusnak tűnik, de alapvetően én is az angol borítót preferálom, más nyelvűt csak kevésbé érdekes játékokból veszek meg.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák