Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mister_X

    nagyúr

    Picit copy-paste fórumon belülről, a helyére:

    Én úgy vagyok vele, hogy a Nintendo nyerte az E3-at. Nem csak a show-t kell nézni, a Nintendo az egész rendezvény alatt számos programmal készültek, mint a Treehouse, Super Smash Bros. Invitational, a nagyon eltalált Digital Eventen kívül is voltak bejelentések, 15 (!) exkluzív Wii U cím (ha jól számoltam, az E3-as oldalon több szerepel, de nem tudom melyik ténylegesen exkluzív még) lett bejelentve és mind érkezik 2015 végéig. Aztán persze csomó minden még nem lett bejelentve, amit gondolom (sajnos) csak jövőre fogunk látni. A nextgen Zelda mondjuk sanszosan 2015 Q3-Q4 körül fog megjelenni, így szerintem kint lesz a következő E3-on is, a nextgen Metroiddal együtt.

    A show leginnovatívabb játéka címet meg a Splatoonnak adnám.

    Aztán ha 2014-et nézzük, a Microsoft tényleg büntetni fog, de 2015-re nagyon rá kell készülnie a redmondiaknak.

    A legjobb trailer meg egyértelműen Itawa és Reggie Smash Bros videója :C

    Abból a kilencből egy csak multiplayer beta, egy remaster (collection), egy pedig jön PC-re is. Tehát ha a Project Spark-ot visszarakjuk a listába, akkor az "csak" hét. Wii U-ra idén az E3-as lineupból jön öt darab exkluzív (Sonic Boom, Super Smash Bros., Bayonetta 2, Captain Toad és Hyrule Warriors). Ha levonom az Xboxtól a két zenés-táncos cuccot, akkor pont egálban vannak. Vissza is rakhatnám a Halo: Master Chief Editiont a listába, de akkor meg Wii U-ra ott az első Bayonetta, amit szimplán hozzácsapnak a második részhez ;)

    Tehát szépen hangzik ez a kilenc, ami valójában nyolc, aztán meg meg kell nézni, hogy melyik "mekkora" cím és elérhető-e máshol, meg ilyenek.

    "Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

Új hozzászólás Aktív témák