Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvelstadt
veterán
Köszi az ajánlásokat srácok.
Egyébként nem az én kölköm hanem a nővéremé és elég ritkán látom mert külföldön élek, de megigért neki hogy veszek majd neki valami nintendo-t, mert otthon van egy még épp működö gamecube mario karttal ami tetszett neki nagyon, és gondoltam a wii még jobb is lesz mert nem csak ül majd előtte a gyerek.
Még az érdekelne hogy sok játék igényli a motion plust? Cdak mert alap fehér wii-t vettem, de ha szükséges akkor még szerzek motion plust mielőtt megkapja.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
rosejbli
senior tag
válasz Kvelstadt #5605 üzenetére
Az lemaradz, hogy valszeg a többi közt is lesz olyan, ami csak a motion plussal megy. A resort miatt érdemes elgondolkozni rajta sztem. Egyébként ugye nem is muszáj egyből beépítetten venni, aliról lehet venni hozzá csak ezt a kis bedugós dolgot. Mivel tudomásom szerint csak egy giroszkóp van benne, ezért nem is hiszem, hogy bármi probléma lenne vele.
-
Kvelstadt
veterán
Azt mondjátok meg hogy mire jó az sd kárzya amit bele lehez rakni.
Fogalmam sincs hogy ment hova tárol dplgokat a konzol, van e saját belső memóriája?"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
DeFranco
nagyúr
úgy néz ki megalkudtam egy gépre, 1 motion plusos kontroller, nunchuck, rgb kábeles, táp, szenzor, alapgép, 17k, backupot viszi.
azt szeretném kérni, hogy segítsetek, ha megveszem mit nézzek mit teszteljek rajta, hogy megállapítsam, minden jól működik, rendben van a gép?
otthon fogom kipróbálni tehát lesz rá valamennyi időm, rohanni nem kell, de szeretnék megbizonyosodni róla, hogy minden rendben van vele.
-
rosejbli
senior tag
válasz DeFranco #5614 üzenetére
Maga a gép ha elindul és bejön a főmenü, akkor jó.
A sensor bart érdemes a telefonod kamerájával megnézni, amikor be van kapcsolva olyan fényeket kell láss, mint a távirányítónál, ha ugyanígy a kamerába irányítod.
Nekem a remote elején a lencse el volt repedve, ezért össze-vissza ugrált, ki kellett cserélni. Érdemes végignyomkodni valamelyik játékban az összes gombot is rajta.
A nunchuk karja könnyen be tud koszolódni, ami azt eredményezi, hogy menthetetlenül elindul az egyik irányba és csak akkor javul meg, ha kitakarítod a köpeny alatt. Illetve nekem pl. kontakt hibás a nunchuk kábele, valszeg az előző tulaj megrángatta.
Ha valamelyik apró alkatrész hibás nem kell egyből a kardodba törni, Kínából fillérekért lehet kapni minden alkatrészt szinte és kicserélni sem nagy ördöngösség.
-
bigyo108
aktív tag
válasz Kvelstadt #5613 üzenetére
Szép napot,
Nekem az SD kártyán vannak bizonyos file-ok, amik az USB Loader GX hez kapcsolodnak.
Ha nincs bent a kártya, akkor nem indul a program, csak a homebrew CH.
Totál süket lesz a gép, ha bent a kártya, akkor látja már a külső HDD-t és tudok WBS fileokat futtatni.röviden ennyi az én tapasztalatom.
A PC visszafelé MINDIG kompatibilis lesz,.... MINDENRE!! :)
-
doc
nagyúr
válasz DeFranco #5619 üzenetére
en is hasonlokepp voltam, nagyon tetszett az elkepzeles, de maradtam Playstation vonalon, aztan tavaly elkezdtem nezegetni oket, lattam hogy 'fillerekert' (mondjuk egy uj PS-hez kepest) lehet kapni, vettem is egy csomagot, es nem bantam meg
asszony is nagyon elvezte a golfot, kardozast, stb, jo hogy tok ujfajta elmenyt ad
azert is halogattam sokaig a vasarlast mert feltem hogy a kisszobaban nem lesz hely jatszani, de igazabol minimalis helyigenye van, egyhelyben allva is tok jol lehet bowlingozni vagy ijaszkodni
-
DeFranco
nagyúr
majd fogom kérni a segítségedet, ha már ennyit emlegetted az alis forrást. van egy wiimote-nunchuk páros a géphez, meg egy sima wiimote nunchuk nélkül, ehhez majd (gondolom) kell rendelni még egy nunchukot.
általában szokott kelleni a játékokhoz utóbbi is, ugye? akkor is ha couch-coop-okat játszunk? ha igen, honnan, melyiket érdemes megrendelni? elég egy sima fehér nunchuk, legjobb lenne a gyári de ha drága, és utángyártott meg azonos minőségben van fillérekért kínából akkor az is jó.
-
doc
nagyúr
válasz DeFranco #5621 üzenetére
na, akkor, mivel 'kozerdeku'
eddig ezeket rendeltem a Wii-hez Alirol:
RGB kabel: tokeletesen mukodik, ennyiert boven jo, a benzin tobbe kerul ha elmegyek egy itteni boltba venni
szilikon tok: kisse gagyin nez ki, de a feladatat tokeletesen ellatja, kb egy ev utan is hasznalhato, nem szakad, porlad szet
controller + nunchukj: az anyaghasznalat egy hajszallal elmarad a gyaritol, egy picit erezni hogy utangyartott, de tokeletesen mukodik
kormany Mario karthoz: lenyegeben egy egyszeru muanyagdarab egy lencsevel (amit nem ertek hogy minek van, ha bekapcsolaskor benne van az utangyartott kontroller akkor utana nem latja a szenzor bar, fura jelenseg) meg egy gombbal, a lenyeg a formaja, az meg rendben van. a belerakott controllert tokeletesen stabilan tarja, kivenni megis egyszeru, szoval bevalt nagyon
akku es dokkolo: na ilyet ne vegyetek az akku baromi kicsi kapacitasu, folyton toltogetni kell, a tolto nagyon gagyi minoseg, csomoszor alig erintkezik a hajszalvekony erintkezo, visszatertem a toltheto AA akksikhoz (ha valakinek kell a ket akksi + dokkolo, olcson viheti ). foleg azert zavaro a gyakori toltogetes mert a szilikon tokkal egyutt nem fer bele a dokkoloba, azt minimum vissza kell hajtani, szoval maceras...
MOD: ja, a nunchuk jateka valogatja hogy mennyire kell, a Wii Sport Resort-os ijaszkodashoz muszaj, a Deadly Creatures-hoz szinten, de szerintem a jatekok viszonylag kis resze koveteli meg
[ Szerkesztve ]
-
rosejbli
senior tag
Akksiból én ilyet használok. Nem igazán merül üresjáratban és elég sokáig bírja. Nem számolgattam, de bőven 10 óra felett van egy töltéssel, úgy, hogy azért ez nem 1 nap alatt, hanem akár két hónap alatt jön csak össze. Érdemes egyből a gyártó magyar oldaláról megrendelni, mert ott még a szállítás is ingyenes.
És ha már kiegészítők. Nekem a legjobb vétel az egy Ultra sensor bar volt. Mivel elég távol van a tv, ezért a sima sensor bar nem volt elég, a kontroller egész egyszerűen nem érzékelt, vagy szaggatottan ment. Alapból szélesebb, mint a gyári és be lehet állítani az égők távolságát, így közel is ugyanolyan jó.Lehet wireless is használni, bát úgy még nem próbáltam, a gyári bar helyére bedugva tökéletesen megy. Ha jól emlékszem most már akár 10-12 méterről is tudnám irányítani a wiit.
-
-
bigyo108
aktív tag
Szép napot,
Én ezt a zappert rendeltem, kifogástalan, passz hogy milyen a gyári, az még nem volt a kezemben, de ez nagyon vad.
https://www.aliexpress.com/item/VKTECH-2Pcs-Zapper-Gun-Detachable-Game-Handle-For-Nintendo-Wii-Remote-Controller-Shooting-Gun-Gaming-Accessories/32709360861.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.3da24c4dHV2NbB
Western heroes
dead space
resident evil
house of the dead
Cabela dangerous huntskifogástalan vele
Akkuból 2 db eneloop elemet használok, általában csak hétvégén játszunk , kb 2 hónapja töltöttem és még van 2 csík.
Viszont szükségem lenne a véleményetekre.
HDD ről játszunk és van hogy megakad a játék - donkey return - le nem fagy, de kiakad.
Van hogy órákig semmi, vagy egy hétvégén keresztül, van hogy 10 perc alatt 3 szor.
USB loader GX a program.
Találkoztatok már ilyen problémával ?A PC visszafelé MINDIG kompatibilis lesz,.... MINDENRE!! :)
-
dargelot
senior tag
válasz bigyo108 #5632 üzenetére
Lehet valami gond lehet magával a játék felmásolásával a HDD-re, már vagy 2 éve én is csak HDD-ről játszok s megakadásom nem volt. Próbáld meg újra felmásolni a játékot miután letörlőd. A mentés megmarad, akkor is ha HDD-t cserélsz. Ezt tudom igazolni, tavaly odaadtam havernak, erre visszaadta döglött vinyóval. Másik vinyróra minden játék felmásolása után minden mentés megmaradt. A kis sd kártyán tárol mindent a gép, ha okosítva használod.
Egyébként arra valakinek valami tipp, hogy az összes játék tökéletesen fut, de a Just Dance 2018 ha elindítom akkor fehér feketében adja csak a képet. -
-
rosejbli
senior tag
válasz DeFranco #5635 üzenetére
A kolléga rosszul tudja, nem sd kártyára, hanem belső memóriára ment, sd kártyára viszont ki lehet menteni, ha megtelne a tárhely.
Nem támogatom a warezt, de a kb. fél éves itt tartózkodásom alatt nem lett senki rendszabályozva emiatt. Nem gondolom, hogy bárki nézné még ezt a topikot az illetékesek közül. Egyébként privátban írj, ha tudok segítek.[ Szerkesztve ]
-
Kvelstadt
veterán
Akkorát játszottam ma délelőtt a skyward sworddel hogy délután aludtam is rá egyet mert nem kicsit leféradtam a nagy kardozásba..
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Zippair
aktív tag
Sziasztok,
Elnézést, ha olyat kérdezek, amire korábban már volt itt válasz, de nem bírtam végig olvasni a fórumot.
A prolémám: USB loader fx-el szoktam a hdd-re mentett játékokat betölteni, ma akartam egy újat rakni ra de a wbfs manager azt mondta, tele. Vinyo, pedig nem. A wii backup managerrel valamit nyomtam, amitől megjavult a hely hiány, viszont azóta ha elindítója az USB loadert, elsötétül a kep es vissza lep a wii menübe.Segítsetek, mit tegyek?
SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSsssssssumaher...
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest