Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rosejbli
senior tag
Tegnap megjött a hdmi átalakító és nagyon szép képe van, eddig a sima 3 eres rca volt, de az nagyon elmosódottnak tűnt már kezdetektől, viszont ez nagyon szép éles. Érdemes beruházni rá. Innen rendeltem, bár akkor még 3$ alatt volt, lehet érdemes karácsony után ránézni.
-
30z.Samu
félisten
válasz rosejbli #5503 üzenetére
Amúgy az a durva, hogy tolom a Mario Galaxy-t rajta, ami 10 éves játék. De van 1-2 jelenet, amikor kicsit lesek, hogy milyen jól néz ki. Annak ellenére, hogy ez akkor sem volt csúcs technika, amikor megjelent, de hát a Nintendot nem a grafikáért szeretjük első sorban. Meg persze ez Nintendo cím, gondolom már akkor is gyúrtak rá, hogy azért picit szebb legyen.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
válasz rosejbli #5507 üzenetére
Most én is hasonló elven vagyok, vettem egy Wii-t kíváncsiságból hogy ugyanaz-e a feeling mint gyerekkoromban. Az első fél óra elteltével határozott igen a válaszom. Kijátszom rajta, amit érdekesnek találok, aztán ugrok Switch-re, addig kicsit lejjebb megy az ára és kijönnek rá azok a címek is, amik érdekelnek.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
rosejbli
senior tag
Keresgéltem a neten és azt találtam, hogy a maximális teljesítménye a Wiinek 19W környékén van. Ez reális, van valakinek valami mért értéke esetleg?
-
-=MrLF=-
senior tag
válasz rosejbli #5511 üzenetére
A tápegysége 12V-on, max 3,7A tud, azaz 44 W tud leadni, úgyhogy kb jó lehet.
"Nintendo Wii Power Supply 12V DC 3.7A" tudsz keresni.protonmail.com Secure Email Based in Switzerland . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . startpage.com The world's most private search engine from Netherland
-
rosejbli
senior tag
Vettem ali leárazáson egy ilyet. Nagyon korrekt utángyártott cucc, akinek csak arra kell plusz kontroller, hogy néha valaki elökörködjön rajta arra tökéletes. Kicsit a b gomb nehezebben nyomható be, mintaz eredetin (az már lehet kicsit be van kopva), illetve ha egymás mellé teszem őket, akkor kicsit érzékenyebb. Ennyi pénzért nagyon jó választás szerintem.
-
30z.Samu
félisten
- Sorry téves
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
siti
őstag
gondolkodom a Wii eladásán, de előtte kicsit kitakarítanám a memóriáját (mikor mennyit játszottak és mivel, Miik, játék állások, stb) viszont a virtual console játékokat is töltöttem le rá, amiket megtartanék. Ha jól emlékszem c64 játékokat vettem, de ezek már nem elérhetőek. szóval ha kap egy memória törlést, ezek is ugranak és elvesznek örökre?
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
Bizsu1st
aktív tag
Sziasztok. Érdemi különbség van a komponens kábel és a wii2hdmi konverter között? Hd ready és fullhd tv-n is aktuális lenne a kompozit kábel cseréje, viszont a fullhd-ba nem tudnék, csak komponenssel csatlakozni. A hd ready-be bármelyik mehet. Ezért érdekel a különbség. Köszi
-
doc
nagyúr
válasz Bizsu1st #5524 üzenetére
nekem hdmi konverter van, de rendeltem hozza komponens kabelt is, kivancsi vagyok lesz-e kulonbseg
azt varom/remelem hogy a komponens analog volta miatt egy enyhe 'blur/aa' effekt kerul ra, amitol kevesbe lesz pixeles a kep, meglatjuk hogy van-e tenyleges, lathato kulonbseg -
doc
nagyúr
pont irni akartam hogy megjott, par napja hasznalom, en sem latok szemmel kulonbseget
annyi elonye lehet a komponens kabelnek hogy hdmi bemenetbol eggyel tobb marad szabadon (illetve annyi a hatranya, hogy ha a tv-n nincs ilyen bemenet, akkor nem tudod hasznalni )en most a komponenst hasznalom, egyreszt felszabadul igy a HDMI, masreszt hosszabb is mint a HDMI amivel rakotottem a Wiit
-
kodoboy
tag
Sziasztok!
Azt meg tudja mondani valaki, hogy a Wii meddig volt kereskedelmi forgalomban? Lehetséges, hogy tavaly még lehetett kapni elvétve? Valaki azt állítja nekem, hogy tavaly vette a gépét, amit most el szeretne adni!
Köszi
[ Szerkesztve ]
Intel Core2Quad 6600, Asus P5Q-EM, Asus V60 Cooler, Geil Black Dragon 4*1Gb DDR2 1066Mhz, Asus DV-215D, FSP BlueStorm II 500W, Thermaltake DH202 HTPC Case(iMON+VFD), Logitech MX5500
-
kodoboy
tag
-
Adam_Shepard
addikt
Van olyan video kábel ami jobb felbontást küld a tv felé? Ez a scart nekem már kissé idejétmúlt.
.
-
rosejbli
senior tag
válasz Adam_Shepard #5536 üzenetére
Komponens vagy hdmi átalakító.
-
doc
nagyúr
válasz Adam_Shepard #5536 üzenetére
a felbontast nem a kabel kuldi hanem a konzol
a legjobb felbontashoz hdmi kabel + adapter vagy komponens kabel kell -
doc
nagyúr
elkepzelheto, en nem vettem eszre, pedig toltuk a Super Mario Worlddel is. Mindenesetre most nalam is a komponens kabel megy, egyreszt mintha egy fel hajszalnyit kevesbe lenne 'digitalis' a kep, masreszt igy felszabadul egy hdmi csati a tv-n
@adam: pont arrol beszelunk hdmi atalakitot tudsz venni akar itt a hardverapron (nekem is onnan van), vagy kinabol rendelni ha raer egy-masfel honapot. illetve itt is biztos van olyan aki eladja, mert _peldaul_ komponens kabelt hasznal inkabb
[ Szerkesztve ]
-
Bizsu1st
aktív tag
Sziasztok újra. Komponens kábelhez melyik tv mód a legjobb?
-
-
citkar
addikt
Üdv!
Kis segítséget kérnék, hátha valakinek van ötlete, hogy mi lehet a gond.
Minden remekül működött, de egyszer csak bekapcsolásnál a kontrollerek nem működtek, az A gomb megnyomása sem vitte tovább a menüt. Alul a 4 jelző fény közül csak felvillannak, majd el is aludnak.
Próbáltam új elemet, vettem egy olcsó érzékelő bart hozzá, de semmi változás.
Valakinek van ötlete mi lehet a baj, érdemes vajon javíttatni?
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest