Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz 30z.Samu #41226 üzenetére
Nekem a Switch arra van kötve, amire a retro konzolok. Egészségesebbnek érzem kicsit. Kézi módban szerintem még annyira nem gáz a mostani, de 1080p jobb lenne.
A TV -re csatlakozásnál kellene egy kicsit nagyobb, általános felbontás, illetve jobb minőség. Mivel inkább kézben használom, így annyira nem zavar...de azért ezt egy gyenge pontnak érzem.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Peat;)
veterán
válasz 30z.Samu #41226 üzenetére
Én sajnos elengedtem a 3rd party játékokat általában switchen. Warframe-nél benyomom a nagy gépem és 20 másodperc múlva már indul a játék kb, szép grafikával annyira nincs gépigénye, új pálya meg 4-5 másodperc. 1060-as vga-m van, nem egy mai darab meg olcsó ssd-s közepes pc-m.
Switchen fél percig tölt minden pályát minimum, kvázi a játékidő meghatározó része a töltögetés...megjelenítéssel még nem is lett volna gondom. Az updatet meg a "remekbe" szabott wifi olyan lassan szedi le ami végleg kiakaszt minden ilyen online játéknál switchen.Külsős címekből a régebbiek jöttek be, mint darksiders 1-2 pl, amik még a kettővel ezelőtti konzolgenerációra jelentek meg. Most pl a kingdom of amalurt vadászom, de már fizikai kiadásban nem találom sajnos.
A ps4 éra játékai nagyrészt kidobott pénz, megveheted de lassú, bugos, sokat tölt. Nem tapsztaltam, csak vélemények alapján mert nagyon vártam az outer worlds is katasztrófa miközben a pc-men szintén hülyemód szaladgál, full hd magas grafikai részletességgel. Switchen 400p+low-al sem jött össze ez.Nintendo bicskanyitogató milyen minőséget enged a konzoljára, a cyberpunk hisztéria egy switch tulajnak értelmezhetetlen volt, valljuk be.. passz hogy a hardware gyenge vagy a kiadók élnek vissza a minőségellenőrzés hiányával, a vásárló nem jár jól és az e shop kínálat 90%-át bármikor lehetne törölni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xbox Series X|S
- Házimozi belépő szinten
- Gumi és felni topik
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Mobil flották
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Playstation/Xbox konzolok
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs