Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
dinostaRR
tag
válasz Nyomimaci #39839 üzenetére
Dettó ugyanez miatt akartam most írni. Valakinek van valami tippje, hogy hogyan lehet ezt megoldani? Tudomásom szerint azóta vacakol így amióta itthon bevezették a bankok a plusz kódot netes vasarlasra. Elég cinkes, hogy 20 euro utan 60-ra ugrik a feltölthető összeg.
[ Szerkesztve ]
PSN: dinostaRRHU [SONY PS5 - Huawei Mate 10 Pro]
-
neato3loco
senior tag
válasz Nyomimaci #39839 üzenetére
Nekem ez a probléma úgy oldódott meg PayPal használat nélkül, hogy mobilon vagy PC-n a nintendo weboldalon keresztül belépve a felhasználó fiókkal vásároltam meg a kívánt játékot, ugyanúgy MC-vel s pár másodperc elteltével a játék a konzolomon vagy töltött már magától vagy a store-n keresztül indítottam a letöltését.
Remélem segítettem.
~ Asszed mivan közbe' te vagy a sztááá'? ~ Pepsi Béla
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest