Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sirandrish

Topikgazda

válasz twice #12657 üzenetére

Semmiképp sem akarlak lebeszélni a Nintendo termékéről, de azért nézz rá még egyszer arra a "kevéske" PS4es címre...
    Akad ott gazdagon.

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

• scyllafren

senior tag

Switch es PS4 Pro tulaj vagyok.

Switch az exkluzivitassal es a mobilitassal jobb. Nameg egybol van ket kontrollered.
    PS4 az exkluzivitassal es a (korabol szarmazo) joval nagyobb jatekbazissal jobb.

Nehez a kettot osszehasonlitani, mivel nem teljesen fedi egymast a celcsoport.

Lehet, hogy az arany kozeputat kellene valasztanod: mindketto :)

• djozsi

senior tag

Amióta van Switchem a PS4 egy God of War erejéig volt használva nagyjából 2 hétig, ezen felül talán 10-20 napon használtam még valamire a PS-t (HZD DLCre emlékszem és még volt ez-az), a maradék közel 500 napban szinte kizárólag Switch gaming ment. Sokkal jobban élvezem a Switchen való játszást, viszont fontos, hogy én nagyon erősen kihasználom a handheldséget és a váltást a két mód között. Szoktam ilyet is olvasni és olyat is, hogy XY pár hónapos játék óta csak porosodik az illető Switche, nagyon sok múlik azon, hogy mennyire találod meg rajta a neked való játékokat és azon, hogy szeretsz-e multizni, mert abba végtelen időt lehet ölni ezen a gépen (is).

Persze ha neked teljesen új az egész PS library akkor nagyon sok jó AAA játék közül válogathatsz, ebből mindenképp nagyobb a kínálat.

Local coopban, főleg olyan szituációban, hogy a két játékos egyike új gamer, jó, ha egy kicsit könnyebb a dolga szerintem a Switch verhetetlen a piacon, ezt a gépet elsősorban erre találták ki, ha ezen keresztül nem kezdi egy kicsit szeretni a párod a gaminget, akkor máson keresztül se fogja.

"Esetleg ha van olyan akinek mindkettő konzol megvan és pár mondatban leírná, hogy melyiket szereti jobban az lenne a legjobb."
    Ez egy érdekes kérdés, eléggé elgondolkodtatott. Itt van mellettem a PS4 pro, egy elég jellegtelen doboz, amivel lehet fasza játékokat futtatni. Néha hangosan búg, ennyi. Úgy tekintek rá, mint akár egy sima asztali PCre, ami Sony exkluzívokat is futtat, nem látok benne semmi szerethetőt. Ezzel szemben a Switch egy teljesen egyedi, szokatlan, újszerű készülék volt, ami szerintem mindenképp sokkal erősebb érzelmeket vált ki egy emberből, mint akár a PS, akár az Xbox. Hogy ez gyűlölet-e vagy szeretet már az egyénen múlik, én nagyon megszerettem. Van pár nyűgje, amikor mérges vagyok rá, de szerintem egy nagyon kis okosan kitalált, egyedi, szerethető, cuki eszközről van szó.

Remélem, hogy tudtam hasznosat mondani.

Új hozzászólás Aktív témák