Új hozzászólás Aktív témák

  • gyantaszuz

    tag

    válasz Cold5 #49523 üzenetére

    Itt általában mindenki fényezi a nyxiket, de én is megosztanám a tapasztalatom.
    Igaz csak Athena-val volt dolgom, a Chaos-szal nem, de ég és föld a minőségbeli különbség a gyári pro kontroller/joycon és aközött. Nekem a nyxi bal joy-conját nagyon mókolni kellett, hogy ne nyikorogjon out of the box az analóg stick. A rezgőmotor brutál hangos még a legalacsonyabb erősségen is, az analóg stickek kattanása is hallatszik még szomszéd utcán is (nem is beszélve arról, hogy az egyiknek van egy duplán kattanó érzése). A giroszkópot időnként újra kell kalibrálni mert Breath of the Wildban 10-ből 1 célzásnál teljesen meghülyül. Meg úgy az egésznek van egy hitvány érzete mikor kézbe veszed. Viszont joy-connak tényleg jó mert sokkal jobb a fogása és az analóg stick mérete/útja is nagyobb.

    Ezzel szemben a gyári pro kontroller d-padja kicsit szarul veszi az irányokat, nézz utána youtube-on, van akit zavar. Elvileg fixálni is lehet.

    Ha ténylegesen pro kontrollernek használnád, akkor szerintem egyértelműen a gyárit vedd. Ha vegyesen és nem érzed olyan jónak a fogását a gyári joy-connak akkor azt mondom, hogy megfontolandó inkább egy grip + gyári pro kontroller kombó.

    szerk:
    A nyxi mellett szól, hogy karácsonyi promócióban adtak ajándékba egy baromi jó hordtáskát. Igaz csak a gyári joyconnal fér bele a switch.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák