Új hozzászólás Aktív témák

  • SidCorky

    senior tag

    Csak nem hagy nyugodni a gondolat, hogy meg kéne vennem az első Pokemon játékomat, de pár dolog érdekel a szériával kapcsolatban, amire nem találtam konkrét választ, ha van itt szakértő, nagyon hálás lennék egy felvilágosításért. :D De ha egy cikket vagy videót kapok ezekről, annak is örülnék, bárhogy kerestem, nem találtam ilyet.

    Az tiszta, hogy a firstever Pokemon játék óta folyamatosan jelennek meg új Pokemonok, de ez azt jelenti, hogy az aktuális legújabb játékokban mindig benne van az eddigi összes létező Pokemon, az elsők is, amiket mind be is lehet gyűjteni és látom a játékon belül egy listában, hogy melyikek vannak meg és mennyi hiányzik? Ha pedig kijön egy újabb játék, abban megint elölről kezdődik a gyűjtés, vagy viszem tovább amit más játékban már megtaláltam?

    Miért van mindig két játék? Vagyis valami olyasmit olvastam, hogy eltérnek az új Pokemonok, de ezek szerint ha mindent be akarok gyűjteni, mindig meg kell venni mindkettőt? Más eltérés van a két játék között? Honnan döntsem el látatlanul, főleg pokemonszűzként, hogy nekem melyik kell?

    A következő játékban már benne van az előző játék két verziójának mindegyik új Pokemonja és megint csak az újonnan megjelenő lények között lesz eltérés? Egyáltalán mennyire nehéz mindent begyűjteni, évekig tart kimaxolni egy játékot, vagy a következőig azért össze lehet hozni és épp ezért adnak ki ilyen gyakran új játékot?

    Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Nintendo Switch OLED // Fujifilm X-T30 II

Új hozzászólás Aktív témák