Új hozzászólás Aktív témák

  • Kai_Rong

    senior tag

    válasz EmThor #33361 üzenetére

    Változatosnak változatosnak mondható az FE: Warriors is, a karakter kasztokat ugye az eredeti FE játékokból vette át, 8-9 féle küldetéstípus van, változatos pályákon. Plusz igyekeztek behozni az FE specifikus témákat, mint például a weapon triangle.
    Ettől függetlenül a játék egy fanservice (sztoriban mindenképp, és messze elmarad bármelyik proper Fire Emblem játék sztorijától), ha nem játszottál a Warriorsban szereplő három fő epizód közül egyikkel sem (Shadow Dragon, Awakening, Fates), akkor szerintem nem igazán élvezhető, mert nem ismered a szereplőket, se a visszacsatolásokat az eredeti sztorira, és a Warriors erősen épít a korábbi eseményekre.

    A Dynasty Warriorsszal is ez a baja az átlag nyugati játékosoknak, szimplán azért nehéz élvezni ezeket, mert nincs meg a kellő háttértudás magához a történelmi időszakhoz, amiben játszódik. A vízválasztó nekem is az volt, amikor megnéztem egy pár Three Kingdoms sorozatot meg elolvastam a regényváltozatot, azóta tudom értékelni igazán a DW sorozatot. Előtte én is csak random henteltem.

    PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044

Új hozzászólás Aktív témák