Új hozzászólás Aktív témák

  • adalbert1

    veterán

    válasz koncsik #30911 üzenetére

    Igen, az Odyssey sokkal inkább örököse a régi, 8 bites játékoknak (mint a Super Mario Bros. is :) ), mint mondjuk egy Last of Us Part II - ez inkább egy hosszabb interaktív filmre és regény keverékre emlékeztet lassan (vagy talán a sorozat jobb analógia lenne), mint egy klasszikus értelemben vett játékra.
    Nekem most egy ideje nem volt bekapcsolva a Switch Lite, utoljára a Zeldát kezdtem el folytatni rajta (amit még sima switchen kezdtem el több, mint 3 éve), de utána jött pár egyéb cím asztali konzolokon, ami miatt megint félretettem (hiába nagyon jó a játék, szerintem annyira elteltem vele, hogy nagyon nehezen veszem rá magamat a folytatására - olyan 50 óra után is csak a 2. divine beastnél tartok).
    Most gondolkozom Paper Mario előrendelésen, aki a gameparkból szokott rendelni, mi a tapasztalata, a megjelenés napján kihozza a futár?

    ayo: a SNES-es Mario RPG-ről mai napig rémlik az 576 cikk, amiben írták, hogy idehaza csak NTSC változat van, és kell hozzá átalakítót is venni :) - annak tervezem egyszer a végigjátszását.
    A Mario & Luigi RPG-kből az első kettőt végigjátszottam, a Dream team egy kicsit érdektelenségbe fulladt nálam, a Bowser's Inside Story-nak a remake-jére kíváncsi vagyok, a Paper Mario-s részt még majd megnézem.
    A Paper Mario-knál arra várok, hogy kijöjjenek Switchre is, az N64 részt kb. Wii U-n tudnám játszani, ha megvenném, a Gamecube-ot ezért nincs kedvem összerakni (pedig állítólag az a legjobb rész), illetve kényelmesebb lenne azt is handheld játszani, a Wii U részt pedig még nem volt túl sok kedvem elkezdeni (a 3DS-t sem).

Új hozzászólás Aktív témák