Új hozzászólás Aktív témák

  • Kai_Rong

    senior tag

    Lassan az Astral Chain vegere erek, most kezdtem a File 09-et, kereken 20 oranal jarok a jatekban. A harc tovabbra is baromi jo, nagyon cool kombokat lehet benne csinalni, meg most mar komfortos is vagyok a karakterem es asztraltestenek egyuttes iranyitasaval. Az elso ket-harom file-ban alig kaptam C ratingnel jobbat a harcokra, most meg mar A alatt nem kapok, a bossfightok pedig mar egy jo ideje S+ rangra sikerulnek :) A zeneje is bitang jo, kellemes elektro. Meg a karaktereket is kedvelem, a maguk modjan hozzak az animekliseket.
    Viszont sok tekintetben egyet tudok erteni a jatekot elmarasztalo kritikakkal is. A sztori kinosan faek, pedig a lore eleg jol ki van talalva, ebben sokkal tobb potencial volt, mint amit kihoztak vegul belole. Nincs ertelmes magyarazat arra, hogy csori fohosunk miert nema, ezt az animes over-the-top dramaturgiat is alaassa. A mellekes kuldetesek konkretan a vicc kategoriaba esnek, ez a menj el A-bol B-be jellegu “tartalom” a 2000-es evek MMORPGinek legsotetebb korszakara emlekeztet. File 08-ban volt egy par hosszabb meg erdekesebb sidequest, de azert ez meg mindig messze van a minosegi tartalomtol. A red matter gyujtogetestol is herotom van mar, inkabb lenne valami eldugott targy vagy valami, mint collectible. A platformelemek remesen rosszak, elsosorban a bena kamera miatt. Medicinet szinte csak arra kell hasznalni, amikor lezugok a melybe es elvesztem a HP csikom egy reszet a harmadik elrontott ugras vagy rossz dodge utan. Illetve nekem ez a nyomozosdi is kicsit tul van eroltetve, furcsan megtorik a flowja a jateknak ezek miatt (bar ez a misszio alapu jatekmenetbol is jon).
    Osszessegeben nem rossz jatek, es a Switch hack’n’slash kinalataban egy ude szinfolt. De talan tul magasan voltak az elvarasok, foleg a NieR Automata utan. Utobbit konkretan tenyleg nem tudtam abbahagyni, annyira bitang jol ossze van rakva, itt viszont kb 2 orankent szunetet kell tartanom, mert valahogy nem csuszik annyira. Ezek utan eselytelennek tartom, hogy hard mode-ban is vegigvigyem. Meg olvastam, hogy a File 12 az ilyen postgame mod, 71 vagy mennyi side questtel meg challenge-dzsel, na ez aztan vegkepp el is vette a kedvemet, hogy az end credits utan barmit csinaljak a jatekban :D

    PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044

Új hozzászólás Aktív témák