Új hozzászólás Aktív témák

  • ayo

    addikt

    válasz woros #18997 üzenetére

    Én mondjuk nem is vártam mást az elmúlt év részei után - ezért is írtam anno, hogy majd használtan olcsón tuti kipörgetem, de full áron biztosan nem.

    A Luigi's Mansion 3-ban reménykedek egyedül. Travis No More Heroes spin-off teljesen gyenge cucc lett, szintén sejthető volt, mikor a vedd meg ezt hogy legyen 3. rész szöveggel reklámozta a fejlesztő :S

    Na nézzük ezt a szuper listát:

    Box Boy: jó kis mini 3DS játék volt, én azért azt még listára se tenném, mint óriási cím az évben:D

    Zelda Crypt: gondolom móka lesz, az érdekel főleg ha lesz fizikai.

    Maker: én a jól megtervezett pályákat szeretem és nem szenvedni a community contenteken, amikor több óra után esetleg találsz vmi használhatót, persze level buildereknek meg speedrunner fanoknak biztosan izgi lesz ez is. Egyébként a legnagyobb Mario fan ismerőseim se szeretik, nagyon kicsi réteget céloztak meg ezzel.

    Marvel: engem 0%-ban érdekel, de gondolom akit érdekel annak tetszeni fog.

    Fire Emblem: az egyik várt cím, viszont utóbbi részekben inkább waifu szimulátor lett és többet törődtek a karakterek kinézetével, mint magával a játékkal. Persze sokkal népszerűbb is lett, de pont ezért kicsit félek, hogy most végre itt a nagykonzolos rész és itt is ez az irány megy - remélem nem és imádni fogom.

    Astral Chain: idén szerintem az egyik legérdekesebb cím, várom.

    Daemon X Machina: trailer menő volt, demót meg már 2 perc után untam (és mások is, ahogy olvastam itthoni és külföldi oldalakon), szerintem kuka lesz, ha nem változik már pár hét alatt az egész játék. Kár érte.

    Zelda: jó lesz sztem.

    Pokémon: remélhetőleg az is egy nagy durranás lesz a fanoknak.

    Mario Olimpia: ez talán az egyik leggyengébb spinoff, Wii idején egyszer talán izgalmas volt.

    Animal Crossing: sztem ez pl. lehet 2020 lesz, főleg ha tényleg ki szeretnék szolgálni a rajongókat.

    Town: passz, de nem volt rossz a trailer.

    Szerintem elég sok és változatos játék lesz idén, ha lesz. A tapasztalataim alapján viszont mindenki egy talán két játék vár idén és nem többet, de remélem majd az E3 beindítja őket is rendesen.
    Én továbbra is se várok mega szuper Switch-re, csak tudja azokat a játékokat, amiket készítenek rá, de mondjuk egy joy-con jobb verzió jöhetne, vagy mondjuk egy rendesen illesztett képernyő, szóval csak simán egy rev 2.0, ami jobban össze van rakva minden téren.

    [ Szerkesztve ]

    http://jateknaplo.blog.hu

Új hozzászólás Aktív témák