Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Szerintem kérjél valahonnan Xanaxot. Tényleg, ahogy írtam, ezzel már viccelni sincs kedvem amit tegnap láttam. Komolyan sajnáltalak téged is, és minden Eagles rajongót. - egyetlen csapat szurkolója sem érdemel ilyen lélektelen játékot.
Bárkitől bárhol ki lehet kapni, főleg az NFL-ben. De nem így...
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
A Zéé
Topikgazda
Az a meccs tragédia volt, le is feküdtem a második negyed közepén. Ilyen "színvonalon" még mi is tudunk játszani itthon. Sajnálom az Eaglest is, mert szimpi csapat, és annyira vártam, hogy a csipkelli jól felforgassa az nfl-t. Hát úgy néz ki nem igazán sikerül neki
Cards viszont állat lesz idén, ha csak nem jön megint szezon közepi sérüléshullám.
Just a simple Lineman...
-
anulu
félisten
hmm, ilyen szenvedésre nem számítottam a Coltstól...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
MODERÁTOR
"BREAKING: Jay Cutler to miss 2 weeks with injury. The parade will take place tomorrow on S Michigan Av. In downtown Chicago a 2:00pm."
Már kezdeném a jövőheti tippeket.
REDSKINS @ GIANTS
FALCONS @ COWBOYS
COLTS @ TITANS
RAIDERS @ BROWNS
BENGALS @ RAVENS
JAGUARS @ PATRIOTS
SAINTS @ PANTHERS
EAGLES @ JETS
BUCCANEERS @ TEXANS
CHARGERS @ VIKINGS
STEELERS @ RAMS
49ERS @ CARDINALS
BILLS @ DOLPHINS
BEARS @ SEAHAWKS
BRONCOS @ LIONS
CHIEFS @ PACKERS[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Mondjuk a Chargers @ Vikings és a Bills @ Dolphins nagyon kétesélyes nekem... Meg azért van még egy-két olyan meccs, amire nem merném rámondani hogy húúú mennyire papírforma, meg egyértelmű (főleg látva az olyan egyértelműen jó csapatokat mint a Seahawks bukdácsolni).
[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
nagyjából hasonló véleményen vagyok, de szerintem a Colts behúzza az 1. W-t, és kivételesen 1 meccs erejéig Eagles drukker leszek
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
maláj
addikt
NFL 2015, ALAPSZAKASZ 3. FORDULÓ
2015.09.25. @ 02.25 ==> New York Giants – Washington Redskins
2015.09.27. @ 19.00 ==> Dallas Cowboys – Atlanta Falcons
2015.09.27. @ 19.00 ==> Tennessee Titans – Indianapolis Colts
2015.09.27. @ 19.00 ==> Cleveland Browns – Oakland Raiders
2015.09.27. @ 19.00 ==> Baltimore Ravens – Cincinnati Bengals
2015.09.27. @ 19.00 ==> New England Patriots – Jacksonville Jaguars
2015.09.27. @ 19.00 ==> Carolina Panthers – New Orleans Saints
2015.09.27. @ 19.00 ==> New York Jets – Philadelphia Eagles
2015.09.27. @ 19.00 ==> Houston Texans – Tampa Bay Buccaneers
2015.09.27. @ 19.00 ==> Minnesota Vikings – San Diego Chargers
2015.09.27. @ 19.00 ==> St. Louis Rams – Pittsburgh Steelers
2015.09.27. @ 22.05 ==> Arizona Cardinals – San Francisco 49ers
2015.09.27. @ 22.25 ==> Miami Dolphins – Buffalo Bills
2015.09.27. @ 22.25 ==> Seattle Seahawks – Chicago Bears
2015.09.28. @ 02.30 ==> Detroit Lions – Denver Broncos
2015.09.29. @ 02.30 ==> Green Bay Packers – Kansas City Chiefs -
.LnB
titán
Ilyen Eagles szurkolónak lenni: [link]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
MODERÁTOR
3. és 4. hét közvetítései a Sport 2-n:
TNF-09/25-2:25-Giants-Redskins
SNF-09/27-22:25-Seahawks-Bears
MNF-09/29-2:30-Packers-ChiefsTNF-10/02-2:25-Steelers-Ravens
SNF-10/04-19:00-Buccaneers-Panthers,
22:25-49ers-Packers
MNF-10/06-2:30-Seahawks-LionsSarcasm: just one of the many services I offer.
-
.LnB
titán
Sebaj, megnézem 7-kor a Eagles - Jets meccset. Az utolsó esélye a Phillynek nálam idén.
(#9663) crey: Ő egy ilyen figura. És semmiképp sem felnőtt, max testileg. Én se sírnék így de azért végig mosolyogtam. És amit Romo-ról mond az nagyon korrekt. ÉS van folytatása is annak a videónak: [link] Itt más arcát mutatja.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
anulu
félisten
4. héten ne legyen, egye fene (bye week ), de remélem a Cowboys ellenit fogják adni
-
MODERÁTOR
-
vond
MODERÁTOR
Ez a Power Ranking megint baromi jó: [link]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
.LnB
titán
Elkezdem olvasni, de már most félek az Eagles résztől
szerk1:Jahogy... elég volt a Jets-ig olvasni és máris..
szerk2: Eljutottam az Eagles-ig, nem is fájt annyira.[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
Ezt láttátok már? Mekkora királyság.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
vond
MODERÁTOR
Lehet, hogy nem is lesz olyan rossz ez a Giants.
Mondjuk ilyen csoportban...VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
.LnB
titán
Na, az Eagles is megkezdte a szezont. Két meccsel fittebbek lesznek a szezon végén.
-
A Zéé
Topikgazda
sf@ari
0-14, a friszkó off meg nem hagyta még el a saját 30 yardosát! Elkezdődött a meccs! 7 órás meccsek:
csak kiszenvedte az ígülsz, meg a colts is az első győzelmét. Bigben meg elég csúful nézett ki [ Szerkesztve ]
Just a simple Lineman...
-
.LnB
titán
Kiszenvedte!? Nagy
győzelem volt! Na jó a második félidőben az Offense nem csinált semmit Maxvell meg egy sz*r. De nyertünk az a lényeg. Ja BigBen nagyot kapott. Idén lehet nem lesz már. „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
MODERÁTOR
Rosszul nézett ki? Omfg, az a térd arra nem hajlik akárhogy is próbálod - amúgy az idei év erről fog szólni? Minden használható QB-t kinyírnak, aztán Malletek, Ryanek, Vickek fognak dobálni minden csapatban?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Csak az összefoglalót láttam, abban csinált egy jó 20-30 yardos passzt, meg egy majdnem fumblet amikor sackelték.
Big Ben meg kidőlt 6 hétre legalább. Sajnálom a Steelerst, nagyon szépen játszottak az elmúlt 3 fordulóban.
A Chicago meccset néztem.... Hajjaj ezt az impotens offense játékot... Ettől még ugyanúgy szidom Cutlert, de látszik hogy jobb irányító az átlagnál. Annyi pénzt messze nem ér, mint amennyit fizetnek neki, de látszik hogy a pontszerzéshez kell Ő Chicagoba..
Viszont félelmetes, hogy elnézve a csapatokat, jelenleg a Bills a legkeményebb ellenfelünk csoporton belül, és az AFC-ben nem is látok olyan csapatot jelenleg aki csak megszorongatni megtudja a Patset. Eszméleteln hogy mennyire felkúrta Bradyt ez a "csalós" sztori, félelmetes mit produkál az Offense. Tartson ki ez a tűz februárig.
[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
megköszönöm a tegnapot az Eagles-nek
néztem a meccset, és az 1 hosszú benyelt TD-n kívül más miatt nem bosszankodtam. a secondary-t kéne viszont nagyon rendbe kéne rakni.
amikor kihírdették, hogy milyen meccsek lesznek Londonban, akkor nem gondoltam, hogy egy tényleg csoport rangadót is áthoznak. akkor viszont nagyon kivételesen a Jetsnek fogok szúrkolni. verjék csak szépen körbe egymást
-
MODERÁTOR
Coltsnak a lenagyobb baja szerintem hogy maga Luck nincs formában. Nem az a szitu, mint a tavalyi év elején a Pats offense fal, akik úgy omlottak össze, mint egy kártyavár egy lagymatag fingtól - és ezért Brady is rosszul játszott.
A colts offense fala nagyjából tartja magát, egyszerűen Lucknak nem megy jól (olyan passzoknak, amiknek amúgy simán mennie kellene, nem mennek).
[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
TDMagazin.hu
ehh...
-
maláj
addikt
NFL 2015, ALAPSZAKASZ 4. FORDULÓ
2015.10.02. @ 02.25 ==> Pittsburgh Steelers – Baltimore Ravens
2015.10.04. @ 14.30 ==> Miami Dolphins – New York Jets
2015.10.04. @ 18.00 ==> Indianapolis Colts – Jacksonville Jaguars
2015.10.04. @ 18.00 ==> Buffalo Bills – New York Giants
2015.10.04. @ 18.00 ==> Tampa Bay Buccaneers – Carolina Panthers
2015.10.04. @ 18.00 ==> Washington Redskins – Philadelphia Eagles
2015.10.04. @ 18.00 ==> Chicago Bears – Oakland Raiders
2015.10.04. @ 18.00 ==> Atlanta Falcons – Houston Texans
2015.10.04. @ 18.00 ==> Cincinnati Bengals – Kansas City Chiefs
2015.10.04. @ 21.05 ==> San Diego Chargers – Cleveland Browns
2015.10.04. @ 21.25 ==> San Francisco 49ers – Green Bay Packers
2015.10.04. @ 21.25 ==> Arizona Cardinals – St. Louis Rams
2015.10.04. @ 21.25 ==> Denver Broncos – Minnesota Vikings
2015.10.05. @ 01.30 ==> New Orleans Saints – Dallas Cowboys
2015.10.06. @ 01.30 ==> Seattle Seahawks – Detroit LionsSzabadnapos: Tennessee Titans, New England Patriots
-
.LnB
titán
Úristen! Szünnapos a Pats?!! Mit fog adni akkor a sport tv? Egy korábbi Pats meccs ismétlését?
-
.LnB
titán
Nem, sőt. Pont, hogy a Philli izgalmas. Csomó izgalom van! Vajon Maxwell csinál e valaha egy értelmes playt? Vajon Maxwell-re lesz e iránytó aki nem tökéletes irányító mutatóval dobál? Vajon mikor válik szitává az offense fal? Vajon mikor szakad el valaki ACL szalagja? Vajon Bradford arcán mikor látszik majd az értelem? Vajon mikor kap el bármelyik WR egy paszt értelmesen? Vajon nyerünk e még idén meccset? Vajon kit választunk 1/1-re?
Mi ez ha nem izgalom?
-
anulu
félisten
a kezdéseket nézve... most a hétvégén lesz óra átállítás? btw teljesen jó, hogy múlt héten a Pats - Jags meccs kick-offkor fizettem be 1 hétre a GamePass-re, így most a Jets - Dolphins meccset is meg tudom nézni
-
.LnB
titán
Na ez volt az utolsó Eagles meccs amit végigszenvedtem idén. Ez Borzalom.
-
KoVee84
senior tag
Mi ez az újdonság a streamen, hogy reklám helyett nfl logo van és we will return shortly?! Reklámokat akarok!!!
-
tutuhawer
őstag
Elég nyögvenyelős meccs volt, a WSH utolsó drive-ját el is aludtam.
A feed2all oldalát nézem, ott vannak reklámok, mint pl ez:
https://www.youtube.com/watch?v=iH1biQdyiQINETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
Új hozzászólás Aktív témák
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs