Új hozzászólás Aktív témák

  • rlazol

    addikt

    válasz kiskaktusz #7038 üzenetére

    azért a "ment a futójáték" kis túlzás. nem volt rossz, de hátrányban lévő csapattól kevés volt ahhoz, h ráfeküdjenek. Genot leszámítva 3-an hoztak össze 112 yardot, illetve ketten 100-at. Az a kettő 25 kísérletből, az 4 yard/snap - nem kevés, de nem is elég. A harmadik játékos 4 kísérletből hozta a 12-öt, ami kifejezetten kevés. 35 passzkísérlet, 28 futás + 3 Genotól, ez azért annyira nincs eltolva, ha figyelembe vesszük, hogy az utolsó driveokban már sietniük kellett.

    Az első negyedben még volt olyan sorozat, ahol a 11 játékból 7 futó volt, ekkor még ment is valamennyire, 41 yard 8 kísérletből, elég jó.
    Innentől romlik. a második negyedben 18y 6 kísérletből, ez gyenge, a harmadikban 19 yard 9 kísérletből - kifejezetten siralmas. Ebben a negyedben nem volt 4yardnál hosszabb futásuk, de volt egy -4 és egy 0, vagyis a NE kivideózta és megoldotta.
    A negyedik negyedben a PATS visszaállt mélységet védekezni, időt húzni, a NY most már tudott volna futni, csak épp ideje nem volt rá. 6 játékból 34 yard, ebből leszámítva a legjobb, 12 yardosat 22/5 - nem rossz, de túl sok időt vesz el, ahhoz képest, amennyit hoz.

    Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

Új hozzászólás Aktív témák