Új hozzászólás Aktív témák

  • rlazol

    addikt

    válasz maláj #3922 üzenetére

    ezt most nem értem. :)
    milyen facemask melyik TD előtt? :F offense részről NINCS facemask szabálytalanság, ha meg a def. csinál, azt TD esetén természetesen nem kérik. Ennyi erővel a Broncos OT TDje a PIT ellen is sárga zászlót érdemelt volna ugyanazért. És millió másik is (Welker 99 yardosa jut még hirtelen eszembe a MIA ellen), ugyanis a támadósor részéről az ellenfél nyújtott kézzel való eltolása ("stiff arms") megengedett akár a sisakra is, a védő részéről nem.

    a pass int-et melyik TDre mondod? :F

    A revens utolsó passz játéka valóban kb 4 századmásodpercen múlott, de mire letette a másik lábát, már nem birtokolta a labdát, ezt külön kielemezték az NFL.com on.

    a kihagyott FG se annyira mák volt, mint mi azt hisszük. az nfl.com-on most jelent meg egy interjú BB-vel: látta, hogy a ravens kapkod és későn cserél, ezért nem kért időt a FG előtt, ami részben a kapkodás miatt ment mellé. A Cundiff, a rúgó is elismerte, hogy kapkodtak, siettek, megzavarodott. Ő ezt arra fogja, hogy az eredményjelzőn állítólag rosszul szerepelt a downok száma, de kérdem én, ez miért csak a Baltimore-t zavarta, a NE-t miért nem?
    Ha a lilák kapkodtak, miért nem kértek időt? :F

    Összességében: nyilván sok tényezős a dolog, de kezdjük azzal, hogy a minimális nyomás ellenére Brady pocsékul játszott és a PATS mégis nyert. Flacco nagyon jól játszott és a BAL mégis vesztett. Egy meccset nem lehet egy játékra vagy játékosra ráfogni se pro se kontra, ahogy azon a 2008-as döntőn se volt elég Plaxico elkapása, kellett előtte egy másik, sokkal szebb elkapás, ami megcsinálta a mezőnypozíciót.
    A Ravens a megelőző támadásnál is mezőnygóltávolságba jutott, de negyedik és 6-nál nekimentek az 50 yardos (valóban kétséges) FG kísérlet helyett.

    Szerencséje volt a PATSnek, de egyben szidhatja is magát, amiért egyáltalán hagyta, hogy a játék eljusson oda, ahol szerencse kell.
    És szívszaggató vereség a másik oldalon, de ők is rengeteget hibáztak úgy edző, mint játékos szintjen, hogy így alakult.

    szerintem fátylat rá, kár a bírókat szidni vagy bármi más okot találni, hogy így alakult. Hamarosan szjúpörból. :C

    Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

Új hozzászólás Aktív témák