Új hozzászólás Aktív témák

  • rlazol

    addikt

    válasz .LnB #11573 üzenetére

    nem, félreértesz, sry.

    Sanchez nem elit, de az lehetett volna. Szerintem megvolt benne a potenciál. Mindig is sok INT-et dobott, dehát Favre is. Rossz környezetben volt, foci értelemben és elcseszték szegényt.

    Nem mondtam, hogy bármelyik rookie le tudja ezt nyomni, de emlékeztetlek RGIII-re, vagy épp Bradfordra, mindkettő Off. Rookie of the Year volt a maga idejében. Manning a rookie évében több INT-et dobott, mint TD-t.
    Abszolút egyetértek abban, hogy jelenleg minden arra utal: PHI-ben végre lesz egy igazi franchise irányító, aki nem csak azért az, mert nagy pénzt kap (ld.: HOU), hanem mert igazi vezér a pályán és azon kívül. De ahhoz, hogy az igeidő változzon még kell sok idő. A "sophomore slump" nem a véletlen szüleménye, hanem azé, hogy az offseason-ban van idő kifejezetten rá készülni, minden szempontból. :U

    A 2 min. drill a meccs végén az igazi kihívás, amikor az utolsó erők feszülnek egymásnak a győztes pontért - nem a félidő végén, amikor még van 30 perc játék. Wentz-et összesen egyszer láttuk hátrányban játszani, a macik ellen a második negyed elején 7-3nál.
    Korai még a hype, de izgalmas a kölyök, az biztos.

    Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

Új hozzászólás Aktív témák