Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    [link] + [link]

    Ismertek, mindenen el tudok poénkodni, meg beszólok, meg k*cs*g vagyok... De komolyan mondom most kicsit vigyázzban áll bennem még a ***** is. Eddig ugye elvoltam, a csapat ha szerencsénk volt győzött, lehetett örülni. Ha meg nem akkor meg nem dőlt össze a világ, ez van. És az elmúlt két év borzalmai megedzettek. Nagyon nem tudtam volna jobban magamba roskadni a csapat játéka miatt. És az idei évnek is így álltam neki. Sőt szerintem minden Eagles szurkoló így volt vele.

    És most tudjátok mi van? Nem merek örülni. Nem merek, nehogy felébredjek és kiderüljön, hogy álmodom. :) Félek, hogy valami elromlik. Félek, hogy Wentz lesérül. Félek minden rossztól ami ilyenkor jöhet. Nem vagyok én ehhez hozzászokva!!

    Én a Steelers-t sem tartom annyira nagyon erős csapatnak. Akkor tartottam amikor a védelmük "acélos" volt. BigBen egy jó irányító, de az utóbbi években nem tenném volna a top 5 QB-k közé. Nem tudom a számok mit mondanak. Ezt "érzésből" gondoltam, ráadásul amikor én láttam játszani az utóbbi pár évben akkor nagyon hullámzó volt a teljesítménye. Szóval annyira nem féltem a Steelers-től. De azt nem vártam, hogy ennyire elverjük őket. Swartz mit művelt a védelemmel? (Jövőre más DC-nk lesz, tuti viszik megint HC-nak. Csak ne engedjük!!) 3 ponton tartani a Steelers-t? Mivanitt? [link]
    Ahol most tart az Eagles ez az a szint amikor minden összejön. Baromi fura ez. Már már azt keresem, hogy hol az átverés. Valaki szórakozik velem?

    Nézzétek meg ezt a play-t: [link] Tökéletes. Minden tökéletesen működik. Ilyen most az Eagles!?! És ez amennyire boldogít engem, annyira meg is rémiszt. :)

    Wentz. Röviden elemezve őt: Ilyen nincs.

    Hogy mondtam, hogy nem szabad még kezdetni. És valljuk be a legtöbb szakértő is ezt mondta. Még a csapat is az offseason alatt. Most pedig 102 kisérletből 0INT, 5TD, 103.8-as passer rating. Csípjen meg valaki! Egyébként Tom Brady rookie-ként 81-et passzolt INT nélkül, ez volt eddig az NFL rekord. Ez is egy olyan szám amitől könny szökik a szemembe. Mert én mindig is szerettem az olyan QB-kat akik ha nem is dobják meg a 40+-os labdákat hajszál pontosan, de vigyáznak rá. Mint Alex Smith, aki rövid passzokkal játszik, de pontos, okos, megbízható. És Wentz ezt messze felülmúlja. #WentzWagon

    <ide írtam még egy csomót más csapategységekről meg a csapatról, de kitöröltem, felesleges>

    Legutóbb ennyire jó Eagles szurkolónak lenni 2010 December 19-én volt. Egy meccs erejéig, ez meg már három! :D [link]

    #FlyEaglesFly

    Akár mekkora, nagypofájú vagyok. Ilyenkor egyszerűen nem tudok nagyképűen villogni. Hiába ennyire jó a csapat, én el vagyok érzékenyülve. Nagyon örülök persze, de nem akarom, hogy ennek vége legyen ennek! (Vajon ilyen lehet Pats szurkolónak lenni? Ilyen érzés? Azzal a különbséggel, hogy ők nem értenek az amerikai focihoz?! :D) (hagytam itt egy "szabad" labdát ebben a beszólásban amit crey tuti le fog csapni ;) )

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák