Hirdetés
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- Battlefield 2042
- EA Sports WRC '23
- GTA V
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz bAtt001 #5550 üzenetére
EZ,,baz'meg,,,ez jutott nekem is rögtön eszembe,,,
Direkt nem raktam smiley-t meg semmit,,nem vagyok én kárörvendő...de jelen esetben sajnálkozni sem sajnálkozom,,,poker arcal olvastam végig...
inkább csak megint "jól esett" ,(elvonatkoztatva a sajnálatos eseménytől,) hogy "én megmondtam"...
gondoltam, most már jó lenne a lottó ötöst is "megmondani" magamnak...
De az közel sem ennyire nyilvánvaló, és egyértelmű, mint ahogyan ezt a dolgot meg lehetett jósolni...nem kellet hozzá nagy jövőlátónak lenni[ Szerkesztve ]
-
Scooter74
őstag
Gyerekek mekkora király hely ez a Tesco, tegnap bementem vásárolni mindent vettem csak nem azt amit kellet volna.
Megint műszaki leárazás volt, és mondom nem hagyom ki, vettem egy remington lézeres szőrtelenítőt ami 80 ezerről le volt ütve 19 ezerre, egy lg sound bar-t ami 66-ról 16-ra volt leütve, egy 32"-s lg IPS led tv-t 18-ért, illetve egy futópadot 100-ról le akciózták 10 ezerre és még pár apróságot is vettem ezek mellé.
Gondoljátok tele kocsival mentem ki.
Itthon meg feleségem mondja, hát te meg mit hoztál?
Én erre semmit csak egy kis ajándékot neked Valentin napra, és odaadtam a futógépet meg a remingtont neki.
Úgy is szemeztünk azzal a futópaddal mikor még 35 ezer volt az ára, de nem gondoltam volna, hogy ennyiért meg tudom venni.
Igaz kiállított darabok voltak, de semmi bajuk sincs.
Viszont ez a 300W-s Bluetooth-s Sound Bar valami eszméletlen nagyot szól, meg a telefonnal is tök jól össze kapcsolódik.Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
Scooter74
őstag
Akkor szerintem ez országos lehetett megint!
gzbotii: Múltkor vettem egy 32"-s 3D-s Samsung TV-t 45 ezerért, sóginak, illetve egy lenovo és egy thosiba notit és 35 ezer volt darabja mind a kettőnek.Igaz akkor nem tudtam aludni, és hajnali 3-kor kelebóláltam az üzletben. Amikor meg láttam az akciót egyszerre szóltam ismerőseimnek, hogy gyertek ezt ne halasszátok el. Volt olyan ismerős aki 2x fordult.
Tegnap előttem vitték el az utolsó 40"-s Samsung Led tv-t 31 ezerért.
A telefon boltos emberek vitték kocsi számra a telefonokat, volt olyan Alkatel amit 3 ezerért adtak, de volt olyan is ami 60 ezerről volt 18 ezerre le árazva.
A végén a műszaki osztályon üresek voltak a polcok.Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
-
DeathAdder
veterán
Bazz, honda fórum off topikjából egy srác tollából, azért nem semmi sztori, mélyen együtt tudok érezni.
"Valós történet következik, ha nem a közvetlen baráti körömben esik meg nem is nagyon hinném el:
Havernál egyik-másik szombaton összeülünk autószimulátorozni. Projector+házimozi hang+2db brutál Logitech kormányszett és nyomjuk egymás ellen. Namost Lalit, aki szintén indult játszani, még otthon megbízta idsanyukája, hogy "Aggyad az ötös lottót felfelé, hamár úgyis a TESCO felé jársz!". Lali nem lepődött meg a megbízáson, mindig ő kapja ezt a feladatot, úgy is be akart ugrani némi energiaitalért az estére. Indulás előtt megcsörrent Lali telefonja, Norbi volt az, a házigazda.
- Na cső, most indulok, csak még beugrok a TESCO-ba út közben!
- Ide gyere, majd kimegyünk ketten, úgyis akartam menni én is!
- OK, hali!
Erre Lali elindult Norbihoz, majd mikor odaért, már ott volt a többi szimulátorfighter, nyomták nagy erővel a gázpedált.
Lali kérdi, hogy akkor most nem mennek a TESCO-ba, vagy mivan?
- Dehogynem megyünk, csak nyomunk két menetet előtte!
Eltelt a két menet, Lali is beült, nyomott pár kört, picit belefeledkezett a játékba a többiekkel együtt, mikor pedig észbe kapott, már nem lehetett ötöslottót feladni. Sebaj, tovább csikorogtatták a kanyarokban a Nissan GTR kerekeit, jó hangulatban telt az este, éjfél körül mindenki hazaszálingózott. Telik a vasárnap, pihengetés, tévénézés, ebéd, majd Lali anyukája úgy dönt, lecsekkolja a lottószámokat. Nagy reményeket nem fűzött hozzá, 20 éve ugyanazokkal a számokkal játszik, de kettes találatnál még nem volt nagyobb szerencséje. Nézi a számokat...majd egyre nagyobb izgalom lesz úrrá rajta, majd örömittasan felkiáltva hívja Lalit, hogy "Hozzad a szelvényt kisfiam, NÉGYESÜNK VAN A LOTTÓN!!! NYERTÜNK MÁSFÉL MILLIÓT!!!"
Szegény Lali lesápadt, ideges lett, szomorú lett, őrjöngött, köcsögnorbi, faszomba, áááá. Anyukája reakciójáról sajnos nincs infó, Lali pár napra eltűnt, elérhetetlen volt minden elképzelhető kommunikációs formában...Azóta már előkerült...él...de a mosoly azóta sem őszinte az arcán..."
(#5548) randras_83 - jóJó persze, de akkor mindegyiknek tudnia kellene, szóval nyugodtan általánosíthatunk
Lg, Motorola, Apple, Samsung, Htc, Sharp és a kínai csodák... ezek közül csak nagyon-nagyon elvétve néhány típus tudja a vezeték nélküli töltést -
w333
félisten
Akit érdekel ... Facebook Android 5.0 + (Material)
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
randras_83
addikt
válasz DeathAdder #5558 üzenetére
jójó, nálam ez alap, de csak azért mert 2. éve tolom a nexus vonalat, és amióta van Nillkin Magic Disk II-m azóta meg főleg.
(#5549) twine: csóri srác, ezek szerint élőben is hasonlóan nyilvánul meg....
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/randras83/
-
DeathAdder
veterán
Ebben a dal cimű műsorban egy tabon épp csekkoltak valami eredményállást vagy nem tudom mit, de valami szégyenteljes hogy mennyire laggolt Hangosan kijött belőlem a "meeegbaszod" szó
(nem tudom milyen tab volt, csak fél szemmel láttam, mert a tv csak háttérzaj miatt szól) -
randras_83
addikt
válasz DeathAdder #5565 üzenetére
azért durva, hogy ilyen esetben is ezeket vesszük észre
(#5567) tybsen: ...mekkora ge*ik vagyunk.
[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
válasz randras_83 #5564 üzenetére
Konkluzio: Miskolcon invite nélkül is 1+1-hoz lehet jutni, es nemcsak keddenkent
Szerk. (#5566) randras_83, durva, tenyleg ilyenek vagyunk
[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
válasz randras_83 #5571 üzenetére
-
bigrock
addikt
válasz randras_83 #5571 üzenetére
Csak óvatosan Miskolccal, ide csak a legkeményebbeket engedik be...
-
pcnet
addikt
A kis "kedvencetek" írt egy Logout cikket Nexus 5ről. [link]
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
twine
veterán
Ti mekkora gcik vagytok
-
bigrock
addikt
válasz randras_83 #5579 üzenetére
Odaszúrt neki, burkoltan... :-)
-
gzbotii
nagyúr
Ez azért durva.... nem gondoltam volna, hogy ennyire elől van románia [link]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
w333
félisten
válasz gzbotii #5582 üzenetére
Tényleg durva ... sógornőmnek (Szatmárnémeti) valami olcsó alap net van és 12-15MB a valós letöltési sebesség, itt Magyarországon pedig MBit van és nem MBbyt ami azt jelenti hogy hiába van egy 50MB neted ha valójában a letöltési sebesség 6-7MB és ez a nem mindegy !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Scooter74
őstag
válasz randras_83 #5586 üzenetére
Igen. 6 órája flasheltem újra. Meg is lepett. Már a bootloader is meg néztem nem e a nexus 6 imiget flasheltem fel. Ne a %-t meg az üzenet küldőt nézd!
A létrehotás meg a lejátszás eddig nem volt.[ Szerkesztve ]
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
randras_83
addikt
válasz Scooter74 #5588 üzenetére
jaja a mappák sem voltak régen, de az üzenetküldő sem volt benne. N6 img csak kiabált volna, hogy nem jó a bl.
btw nem úgy volt hogy februárban jön az 5.1? mondjuk én már annak örülök, hogy a services frissült és már nem kapcsolja be a gps-t ha feloldom a telefont.
[ Szerkesztve ]
-
Scooter74
őstag
válasz randras_83 #5589 üzenetére
Az üzenetküldő apk meg van nekem azt én telepítettem.
Nekem a 2 mappa volt furcsa.Gzboti: playből lehet rendelni Nexus 5-t megint és 5.1-l hírdeti a Google.
[ Szerkesztve ]
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
randras_83
addikt
-
tybsen
addikt
válasz randras_83 #5586 üzenetére
Persze hogy! twine miatt van találat csirkehálóra is a topikban
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Ford topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest