Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 2042
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- GTA V
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
válasz randras_83 #5250 üzenetére
Elég csúnya, de mappák néznek ki legjobban TW kezelőfelületen
pl:
Én google laucherrel használom egyébként, TW páros lábbal röppent
-
randras_83
addikt
válasz DeathAdder #5251 üzenetére
én csak remélem, hogy újragondolják ezt is, ahogy az S vonal formatervét. az S2 ugyanígy nézett ki JB -vel
https://www.flickr.com/randras83/
-
rootkiller
őstag
Na megvan a MacBook Air-em
Artengo TR 990 Pro
-
gzbotii
nagyúr
válasz rootkiller #5253 üzenetére
Most nagyon irigy vagyok azt tudjad. Hasznald sokaig
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
válasz rootkiller #5253 üzenetére
Jól kinyírtad a totyikot
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
válasz GrooveHero #5256 üzenetére
Én hatalmas partyarc vagyok, mindig az is voltam, ilyet sose tennék
-
twine
veterán
válasz randras_83 #5265 üzenetére
És akkor ciszzzz glll,glll,gllllll......hrbööööfff egészségetekre
Kezdésnek egy sör bepattan az arcba...a többit meg még meglátjuk... -
twine
veterán
válasz randras_83 #5271 üzenetére
Itt reagálom az ontopicos kérdésed, mert hajlamos vagyok szétoffolni mindent
Szóval beszéltem a postással de inkább csak a jövőre nézve tárgyaltunk...a "múltról" nem sokat tudtam meg de rémlett neki valami csomag hét elején,, de nem volt biztos benne...viszont hét elején valóban hozott csomagot, de azt asszony át is vette...Szóval nem gumizva volt....magyarul a f@sz tudja mi van a xiaomival...vagy megjött, vagy nem... :/
Még egy hetet várok aztán fogalmazok valamit banggoodnak... :/ -
randras_83
addikt
-
pcnet
addikt
válasz randras_83 #5273 üzenetére
Nehogy Te is úgy járj mint angolok. Valahol olvastam, hogy vásárlás függők, sokan buli után részegen rendelnek és csak pislognak mikor a postás hozza a csomagot.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
rootkiller
őstag
Nem tudok mit írni de úgy offolnék. Blee.
Artengo TR 990 Pro
-
aizen92
addikt
Én most vettem egy PS4et. Beeee.
Imádom!"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
twine
veterán
válasz randras_83 #5273 üzenetére
Én is így vagyok vele...folyton azt hiszem, hogy megjött az "utolsó" csomag, aztán mindig adok le valami sz@rra rendelést, amit aztán lehet várni
A dbrand vásárlás miatt, már így utólag van egy kis lelkifurdalásom...hogy mi a fsznak jártattam a pofám...hiszen itt a fórumon ez egy bevett szokás, és most tényleg én "mentem szembe az autó pályán" ráadásul a jó isten lássa a lelkem, tényleg nem megmondó ember akartam lenni...csak úgy szokás szerint jártattam a (offban) a pofám...
Csak most feleslegesen...hiszen tényleg mindenki úgy vesz ahogy akar...
(Próbáltam azért hangsúlyozni, hogy egyéni vélemény)Bár, hogy védjem magam, tényleg annyi ilyet olvastam, hallottam már az évek alatt...hogy: végül nem utalt "x" ember, végül mégsem kellett pedig a jófej "egyetlen" behitelezett ötöt,,, meg nehéz volt találkozni...etc..etc...
De most jobban örültem volna, ha végül mégis kussolok...
[ Szerkesztve ]
-
randras_83
addikt
válasz aizen92 #5277 üzenetére
Na jó menjetek szobára...
Mondjuk mind a kettő jó cucc.@twine: igazából 5$ esetén tényleg mindegy. És valóban többet ér (nekem) az időm, minthogy a találkát leszervezzem és egyeztessek... Stb. Mondjuk ha Comply habot kéne rendelnem akkor már matek lenne, de hála az égnek németben is kapni. Tesóm, sógoranőm hoz.
Alig várom hogy megjöjjön.
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
válasz rootkiller #5276 üzenetére
Mesélj a MBA-ról
-
twine
veterán
Gratula macinak is meg kozsónak is az új cuccokhoz mindkettő elférne itthon... de csak azért, mert kocka a lelkem...a macet is alig használom itthon,,,játszani meg már egy jó ideje nem. De azért jól esne
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
válasz randras_83 #5283 üzenetére
Élőben sajnos már csak 1 centis sűrű hajkorona fed
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
rootkiller
őstag
válasz gzbotii #5280 üzenetére
35%-on van az akku, tegnap este óta. Azt hogy töltőt cipelek laborra azt úgy messziről el lehet felejteni. Könnyű, merev, nem csavarodik a ház érezhetően mondjuk ha egy kézben tartom. A régi fehérhez használtam egeret, ehhez nem kell mert tudja a tapipad azt mint asztalon. Zseniális.
Artengo TR 990 Pro
-
randras_83
addikt
válasz rootkiller #5286 üzenetére
Az üzemideje nagyon jó ezeknek a dögöknek, és ahogy mondod könnyű!
@Aizen92; azt meg már minek hagyod meg, kopaszra csillogjon az a tuti.
-
rootkiller
őstag
válasz randras_83 #5287 üzenetére
Tegnap hattól olyan éjjel egyig toltam úgy hogy közben néztem videót is, 40%-on volt. Három órája ülök laboron, reggel használtam fél órát, 69%. Azt hiszem a töltőt ritkán kell elmozdítani az asztalról, csak ha elutazom
Közbe nézem, fű alatt az Android One telefonokra jött 5.1. Remélem jön nemsoká a Nexus 5-re, a 7 '12 most jól megy hogy visszaraktam a csokit rá
[ Szerkesztve ]
Artengo TR 990 Pro
-
aizen92
addikt
válasz rootkiller #5288 üzenetére
Bent 5.0 van az egyik N7'12ön.
Laaaggtenger. Katasztrófa"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
-
rootkiller
őstag
Akárki akármit mond ez a HTML5 alapú YouTube nem jó. Gondoltam nem teszem fel a Flasht az új MacBookra, kipróbálom mit tud a HTML5, hát nem nyerő, egy teljes képernyőre kirakás egy másodperc szünettel jár.
Flash installed. Ugyanaz a videó kihagyás nélkül megy teljes képernyőre.
[ Szerkesztve ]
Artengo TR 990 Pro
-
twine
veterán
válasz rootkiller #5291 üzenetére
Chrome alatt nézted már ugyanezt?
Egy időben olvastam valamit, hogy pörgette is a procikat a safari+youtube páros...
Mérget nem vennék erre de valami ilyesmi rémlik,,,Én talán 1x indítottam el MAC-en a safari-t,,,
Google, és az Android miatt csak Chrome-ot használok itthon is(OsX), melóban(win), és a notebookon(win) is...meg persze a telefonon(Droid) is
Nem azért mert szerintem ez a legjobb, és nincsennéljobbmindensz@r,,,hanem mert ez a legkényelmesebb nekem (szinkronizálás miatt)[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
Nekem a Lolli alapbol nem tetszik...foleg az appdrawer...
-
twine
veterán
válasz rootkiller #5291 üzenetére
Asztali mac topicban rászűrtem a "melegszik"-re és a flash-t írták, hogy attól faszán melegszik a masina...kÍváncsi leszek te mit tapasztalsz... én nem használok külön flasht,, csak chrome-ot...
-
twine
veterán
válasz rootkiller #5298 üzenetére
Ezért nem használok
-
aizen92
addikt
én most IE-re tértem át, operával kombinálva. Procit nem pörgeti ez a kettő úgy mint a FF/Chrome páros. Főleg otthon ahol fontos, hogy fölöslegesen ne pörögjön a venti ha nem kell.
Munkahelyemen Chrome/FF zabálhat mert ott akkora az "alapzaj", hogy nem hallom.
Itthon meg kb. mint egy hangstúdióban. Semmi zaj kintről, csak az elektromos kütyük ventijeiBtw. Munkahelyemen a Macbook valami hihetetlen mód melegszik ( főleg ha HTML alkalmazásokat tesztelek ). Elég érdekes és furcsa. Múltkor majdnem "eldobtam", mert olyan forró volt az alja amikor felkaptam és A-ból B-be el akartam vinni.... Persze az akksi jól bírja, de most hogy 1 hónapja aktívan használom, nem nagyon váltanék PC-ről, mivel videót és hanggal nem dolgozok.....
Max ha majd XCODE-ban kell programozni, akkor beújítok egy Macbook Air 13"-at, vagy ha addigra kijön egy Air 15" (soha)"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest