Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fkris
őstag
válasz Scooter74 #13200 üzenetére
Az élet körforgása.
Juc miatt szörnyülködünk, milyen lelkibékéje van, hogy nem hagyott itt minket, aztán twine kislányos kalandjai jönnek, és végül az autó téma"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
twine
veterán
Állj,,,,"kutyusunk" kislányos kalandjairól volt szó....
Én mostanában nem "blogolok", mert már kezdtem soknak érezni...meg a diszkréció is fontosViszont tegnap asszony elég komoly magassarkút vásárolt
nekemmagának!
Jéééézusom de imádom....a feleségemet is,,de a magassarkúkat és a csizmákat durván...[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
valóban!
De szerintem a topicban való "munkásságom" után nem kell magyaráznom az identitásom
Imádom a sajtburgert -
-
-
Scooter74
őstag
És bőrszerkó meg ostor is van hozzá?
Na csak vicc volt.
Amúgy nekem is bejön a magassarkú főleg nyáron melegben mikor miniszoknya is van.
Na ilyenkor csöpög a nyálam rendesen.Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
Scooter74
őstag
Egy kis húsvéti elő ajándék:
[ Szerkesztve ]
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
twine
veterán
A szerencsétlen
Pszichológiai sérülést...persze..mert gondolom dugás útán nem kapta meg azt a pénzt amivel elkezdett zsarolni...
Tudom, tudom, lehet az apukák szemszögéből is nézni...de én reálisan úgy gondolom, hogy nem nemi erőszak történt,,, és valszeg nem is a focista volt az első...
Ez persze csak találgatás..miben estre én súlyosnak érzem az ítéletet...még ha szabadságvesztés is...de legalább dobtak volna egy felfüggesztettet[ Szerkesztve ]
-
randras_83
addikt
Na ja...nekem is lányom van és jó esetben van még nyugodt cca 13 évem, viszont az is tény. hogy egy mai 15-16-os úgy elintéz, hogy lábra se tudsz állni két napig...a másik, hogy simán kinéznek 18+ nak, és onnantól ha mondjuk iszogat az ember lehet már későn jössz rá, hogy mi történt. Egyszer régen én is belefutottam egy 16-osba, simán elment 18-nak, mondjuk én is fiatalabb voltam, szóval egyetértek veled...
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/randras83/
-
Zoja™
őstag
válasz randras_83 #13217 üzenetére
egy mai 15-16-os úgy elintéz, hogy lábra se tudsz állni két napig...
Persze... Igaz nem 15-16-os tapasztalataim vannak az elmúlt fél évből, hanem 23-24-es, de se főzni, se cumizni nem tudnak. Ha igazán ki akarom magam facsartatni, akkor vagy hivatásoshoz kell mennem, vagy a 30+-os korosztályban kell nézelődnöm.
[ Szerkesztve ]
-
randras_83
addikt
apa kell...most
(#13218) Zoooja: mondjuk én már egy jó ideje nem vagyok jelen a piacon, de emlékeim vannak a régi időkből, ott azért egyszer-kétszer meglepődtem. Simán el tudom képzelni azt is, hogy megy a mekkora király kislány vagyok teszem magam, aztán meg semmi használható. Viszont az tuti, hogy a 30+ megöl, felzabál élve
@Lali: +1 de nagyon
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/randras83/
-
Zoja™
őstag
válasz randras_83 #13224 üzenetére
-
twine
veterán
Van abban valami amit mondasz...tényleg rengeteg ilyen bőr van,,, iszonyatosan nagy duma,, de ahogy egy picit "kitalálod" érzed, hogy kislány...és csak összeszedte a világból a dumáját/viselkedését...
De ez egy ilyen sport...tudni kell szelektálni....
Az egyik legbetegebb "ismerősöm" a legcsendesebb a környezetében...már már majdnem visszahúzódó...
Amikor kettesben vagyunk...akkor meg egy igazi beteg...de nagyon durván...én egy ideig azt hittem csak szerepet játszik,mert meg akar felelni....hát nem..lassan én játszom szerepet, hogy megfeleljek...mert már nekem is sok néha
Szóval lehet kincsekre bukkanni...de az "melós..." a lelki társadat sem egyből találod meg...bogarászás...keresgélés...
Nem lehet minden nőtől elvárni, hogy öklendős torok*opó legyen...
Viszont volt olyan 16 éves is , aki olyan gusztustalanságot rendezett a végén, hogy csak kamilláztam...hogy ezt meg honnan merítette
Meg volt az über barbi, guminő effektussal is...ilyen is van...ja :/
Ne rinyálj...és szard le hogy "dörzsöl a, szezámmag..."
Tudod a nagy számok törvénye...Napi twine rovatunkat olvashatták
[ Szerkesztve ]
-
Zoja™
őstag
Látom a szezámmagos duma nagyon bejött Neked...
De van egy ilyen zene is a Belgától:hús, hús, hús, egyél húst
a zöldségektől leszel olyan mélabúsNálam 2 eset volt, ami kiverte a biztosítékot. Az egyik annyira nem volt vészes, tekintve, hogy csak elmebeteg szöveget nyomott közben, amiben nem is a szöveg volt megkapó, hanem a fej amit mellé vágott, ( ez most neked k.rva jó, mert megkaphatsz stb... ) de azért a 2 méterrel odébb lévő tükrös szekrényen landolt és nem saját lábon...
A másik viszont mindent vitt. Jó kedélyű, aranyos kislány, kis emós, de amolyan pajkos beütéssel, aki azt szerette volna mikor kettesben maradtunk, hogy feküdjek be az üveg dohányzó asztal alá és nézzem végig, ahogy az asztalra kulázik. Szerintem nem kell ecsetelnem, hogy mi lett a vége a sztorinak.
Maradjunk annyiban, hogy felszínre tört az alpáribb énem...
-
Fkris
őstag
-
Zoja™
őstag
válasz randras_83 #13227 üzenetére
Benne lennék én is a sörözésben, mert 9.-én valszeg megyek is Pestre a Veletech-re, de akkor még kéne valaki, aki haza vezet, mert kocsival megyek.
-
Zoja™
őstag
válasz #49738752 #13210 üzenetére
-juc-, hogy Te se maradj technikai segítség nélkül, ha otthon problémád adódna...
Kedves Technikai Segítség!
Tavaly frissítettem a Barát 5.0-ról a Férj 1.0-ra, és azt tapasztaltam, hogy a rendszer teljesítménye csökken, különösen a Virág és Ékszeralkalmazásokban, amik pedig kifogástalanul működtek a Barát 5.0 alatt.
Ezen kívül a Férj 1.0 több kedvenc programomat is eltávolította, mint például a Romantika 9.3-at és az Odafigyelés 6.4-et, ám telepített olyan alkalmazásokat, mint a Bajnokok Ligája 4.1 és a Fradi 3.0. Most már az Elbeszélgetés 8.0 sem működik, és ha Takarítás 2.8-at akarom indítani, visszautasít a rendszer. Megpróbáltam a Nyaggatás 5.3-al kijavítani a hibákat, de sikertelenül. Mit tegyek?Elkeseredett...
Kedves Elkeseredett!
Először is, ne felejtse, hogy a Barát 5.0 szórakoztatócsomag, míg a Férj 1.0 operációs rendszer, saját utasításkészlettel. Gépelje be a következő parancssort: C:\Azt hittem, szeretsz [Enter]
Ezután töltse le a Könnyek 6.7-et, amivel telepítheti a Bűntudat 3.0-át! Ha minden rendben megy, akkor a Férj 1.0 ezután magától indítja az Ékszer 2.4 és Virágok 3.6 alkalmazásokat.
Kérem figyeljen oda, hogy ne terhelje túl a Férj 1.0-át több ilyen alkalmazás gyakori, vagy egyidejű futtatásával, mert ez esetben előfordulhat, hogy a Férj 1.0 telepíti az Ingerült Csönd 2.3-at, vagy
a Kocsmázás 7.0-át, ami által a rendszer fokozottan ki lesz téve a Sör 6.1 támadásainak.
A Sör 6.1 kártékony program, mely Hangos Horkolás.wav fájlokat hoz létre a merevlemezen. Egyes tapasztalatok szerint a Férj 1.0 a Pletykadélután 2.1 és a Barátnőim Átjönnek Vacsorára 3.2 futtatása
esetén lemerevedhet, ezeket csak akkor indítsa, ha előtte telepítette az Elmehetsz A Meccsre 1.5-öt! Bármilyen hibát is tapasztal a Férj 1.0 működésében, SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NE telepítse az Anyós 1.0-át, és ne telepítsen új Barát programot se! Ezek nem támogatott alkalmazások; a Férj 1.0 rendszer összeomlásához és a kapcsolat megszakadásához vezethetnek.
A Férj 1.0 remek program, de csak korlátozott memóriakezelési lehetőségei vannak, valamint nem kompatibilis néhány újabb alkalmazással (ilyen például a Vegetáriánus Étel 4.3).
Érdemes lehet fontolóra venni néhány kiegészítő szoftver beszerzését. Személy szerint a Meleg Vacsora 3.1-et és a Rafinált Alsónemű 7.7-et ajánlom.A legjobbakat: Technikai Segítség
-
twine
veterán
Emós dohányzóasztal mindent viszMegleptél...olvasás közben még azt hittem olyan üveges cunidörgölős lesz a sztori, mint abban a filmben, mikor a bőr a szélvédőn kente szét cuniját,,,a csávó meg algaevő harcsára asszociált
De te másképp fejezted be...
De azért ezt imádom, hogy szexuálisan mennyire végletek tudnak lenni az emberek...csuda szép ez a színes világ....<3
Biztos ,hogy ő is megtalálja a beteg párját a hülye játékaihoz...[ Szerkesztve ]
-
Zoja™
őstag
Szerencsére azóta sem a fentebb olvasható sztoriban szereplő hölgyeménynek távolról sem nevezhető képződménnyel, sem pedig hasonlóval sorstársával nem találkoztam.
És mivel a sors, vagy Isten megkímélt eme borzadályoktól, piciny ateista lelkem megvilágosodni látszik, mondhatni hinni kezdtem egy felsőbb hatalomban...
Más: puszi, puszi...
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
Az emósra meg visszatérve...ne legyél már ilyen prűd...
Attól mer'az asztalra kulázik, még lehet csodás szerető...ki tudja,, lehet, hogy istenien is főz...Lóf@szt... igazat adok...nem véletlenül tartja a mondás..."nem szarunk oda, ahol eszünk"
Azért egy copatást megért volna...utána bekötöd a szemét,, halkan lelépsz..ő meg hagy kulázgasson oda ahova akar
Kész ez a történet,,, még mindig röhögök -
Zoja™
őstag
Jó röhögni más nyomorán, ugye srácok?
-
GrooveHero
addikt
Nem, nem, félreérted. Mi Veled nevetünk, és nem rajtad. Hatalmas a különbség.
Kulabához visszatérve...vannak beteg emberek...Na de ahogy mondják, egy kattint megért volna a dologWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Zoja™
őstag
válasz GrooveHero #13241 üzenetére
Úgy látom hatalmas érdeklődés övezi a leányzót, lassan közkinccsé avanzsál.
De azt hiszem, még a száma is megvan, ha gondoljátok...
-
Scooter74
őstag
Gyerekek nemá így nem lehet dolgozni, hogy közben sírok a nevetéstől!
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
slice14
veterán
válasz randras_83 #13247 üzenetére
En már csak ennyit tudok hozzátenni.
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
twine
veterán
válasz randras_83 #13247 üzenetére
srác koromban egy raklap ilyen történetet hallottam az egy generációval idősebb haveroktól...megláttak a lakótelepen, meghívtak egy sörre, és nyomták a f@szságaikat...mi meg örültünk mert nagyon nagy pályának éreztük magunkat, hogy a "portás" arcokkal jóban voltunk...
Elmentek horgászni....szokás szerint durván beb@sztak....az egyik elaludt egy fa alatt,,a jó fej haverja meg felmászott a fára, letolta a gatyáját, rákuporodott a fölötte lévő vastagabb faágra, és ......................
a többiek annyira röhögtek a látványon, hogy a szerencsétlen alvó felébredt,,,gondolhatod mit láthatott mikor a szemét kinyitotta...jön a gyorsvonat az alagútból....
Csattanás előtt még időben el tudott gurulni....Egy élmény volt ezekkel szaunázni...vagy 10 évig jártunk egy magán szaunába minden héten adott napon...csak férfiak...asszonyok/csajok otthon maradtak...
dupla zuhanyzó...még tusfürdős arccal sem merted becsukni a szemed mert abban a pillanatban a melletted lévő tuti, hogy elzárta a hideg vizet,,,,a tűzforrót először hidegnek érzed,,,de utána...............hát megmondom nagyon fáj....
De ha elmentél wc-re, biztos lehettél benne, hogy az egyik kirántja az ajtót, a másik meg önti a vödör vizet....
próbáltál már csurom vizesen segg3t törölni? nem olyan vicces....állatok...állatok...110fok alatt nem volt szauna...fél vödör víz a kályhára.....az már gyilkosság amikor ez a gőz megfordul egy cca 8 személyes kabinban és lecsapódik a testeden....de a másik meg elkezdi tekerni a türcsit a levegőben, hogy még jobban érezd magad....
Ilyen edzés után egy hétköznapi 60 fokos szauna bármelyik wellnesben...sokáig meg sem éreztem...
ÉS aztán még.....mindegy is....
Szerk:
De az élmény amikor leesik az első hó...indul a riadókör, hoyg este szauna...olyan a környék, hogy senki sehol egyébként,,,
Szóval szaunából ki a friss hóba,,üvöltve fetrengés...mert mar,,de mégis kva jó....imádod, hoyg megteheted,,,de amikor rohannál vissza a szaunába a főbejárat fém ajtaja gci hangosan csapódik,,,és nem marad más csak a fenyegtőzés....hogy kicsontozod mindet aki bent van....Keméyn egy ilyen brigád....de amikor te szop@tod a másikat az megfizethetetlen
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest