Új hozzászólás Aktív témák

  • -juc-

    aktív tag

    válasz horvathkrisz #13185 üzenetére

    Hát nem tudom, senkit nem akarok harcra kényszeríteni. Ezt legalább annyira önzőnek tartom, mint az "azért kell gyerek, hogy gondoskodjon valaki rólam öreg koromban" okot.

    Egyébként elég pukkancs tudok lenni, ha nem lenne senkim (párom, szüleim) és semmilyen tulajdonom, azaz veszteni valóm, én lennék a legnagyobb szabadságharcos, és mindenkit földbe tipornék, aki kárt okozott nekem, megsértett vagy megbántott. De azt magam miatt és a saját döntésem szerint csinálnám, nem mert valaki azt mondja.
    Most viszont csak annyit akarok, h ha én nem teszek keresztbe senkinek, senki se tegyen keresztbe nekem. Tudom, hogy alapvetően nem így működik, de ha kellően begubózok és lesz@rom a külvilágot, akkor talán egy darabig mégis.

    Alapvetően nem szeretek vitatkozni, mert tisztelem mindenki véleményét annyira, hogy nem akarom ráerőltetni a saját elképzeléseimet, és nem fogok azonnal meginogni én sem, csak mert valaki valamit nagyon mond. Maximum leszűröm a tanulságokat, és finomítom vele kicsit az álláspontomat.
    Egyébként is ez a gyerek-kérdésnek csak egy szelete, és egy csomó személyes dolgot is fel tudnék sorolni, hogy miért nem akarunk egyet sem.

    Bocsi, hosszú lett.

Új hozzászólás Aktív témák