Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
amúgy a legnagyobb baj azzal van szerintem, hogy ezen az 1-10es skálán teljesen elszállt alattunk/velünk/közönség alatt a ló......
A nagyon rossz játékra 10-ből ötöt adunk????? ha valami csak 7 vagy 8 az nem elég jó??? What?
Szívem szerint 10-es játék kb 10évente 1-2 kéne legyen, 9-es meg évente egy....
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Bad Pritt
félisten
Én úgy gondolom elég nagy az internet már ahhoz, hogy úgymond szakmai tesztek alapján tudjon tájékozódni az ember. Mondok példát, ha soulslike játék érdekel akkor nem fogok IGN meg GemSpot tesztet nézni, inkább felcsapom Fextralife csatornáját és megnézem ő mit gondol, mert róla tudom, hogy 10+ éve benne van a zsánerben és kivételes módon el szokott mélyedni bennük, referenciaponttá vált a témában.
Az viszont, hogy valaki pénzt kap azért, hogy félmunkát végezzen és tulajdonképp átverje az olvasóit* számomra ép ésszel felfoghatatlan. De szerintem a legjobb még mindig az, hogy ha az ember felcsapja a Steam, Gog vagy bármi egyéb oldal értékeléseit és megnézi, hogy a mezei játékosok x óra után mit gondolnak.* Starfieldnél van olyan 9 pontos teszt, amiben a tesztelő azt írta, hogy különböző frakciók közül lehet választani, mint az eddigi Bethesda játékokban ami szimplán nem igaz és az egyszeri olvasó/játékos azt gondolhatná, hogy na majd itt lesz egy mélyebb frakció menedzsment a játékban, ami aztán kihat a világra meg a sztori alakulására, közben semmi hasonlónak még a nyoma sincs meg a végtermékben. Amúgy igen, legjobb pillanataiban 7 pontos játék, de inkább az 5-öt karcolja, félkész archaikus romhalmaz.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest