Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz _drk #8133 üzenetére

    SONY erdeke, hogy ontse bele a penzt, nepszerusitse, meg ilyesmi. Plusz ugye mivel sok belsos studioja van, olcsobban is megteheti ezt, mint barki mas, akinek van VR termeke.
    Plane, hogy amugy ugy latom, hogy VR-nal azt fogja jelenteni a AAA, hogy nagyon szepen kidolgozott, de kevesebb, mint 10 oranyi jatekidos jatek. Megmondom oszinten, nekem ez szimpatikus, jo utnak latom, mert egyreszt 30-40 ora nagyon sok lenne nekem (meg nem VR cimnel is az), masreszt igy azert lehet SONY AAA minosegu cimeket csinalni VR-ra ugy is, hogy megerje a dolog.

    Szoval... Franc tudja, bennem el a remeny, mert nagyon szeretem a VR-t, de teny, hogy nehezkesen docog a dolog, nem akar megindulni a siker/"mass adoption" fele. :(

    Amugy a masik, ami segitene megindulnom a boltba, ha lenne PC-s support. Hivatalos. Mondjuk 3 ev mulva, ugy is jo, leszarom, csak legyen.

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák