Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz balazs025 #7854 üzenetére

    Honnan tudjuk, hogy nem sikerul menedzselniuk oket? Azert, mert meg nem lett belole jatek? Az siman lehet elbaszott idozites is. Amikor a felvasarlasokat megcsinaltak, mondtak, hogy ami mar futo fejlesztes, annak a nagyreszet nem fogjak leloni, hagyjak kifutni szepen, es utana kezdenek neki sajat dolgoknak.
    Ha megnezed, anno mikor csinaltak a felvasarlast, mar akkor azt beszeltuk, hogy a kovetkezo (tippre: xboxx X360X xeries X - es akkor az lesz a szep, atlathato folyamat, hogy xox, xsx, xxx - az anykak meg majd szivrohamot kapnak a bongeszo historytol ;]) generacioban lesz ez majd igazan erdekes. Addig meg annyi lesz, hogy valamikor gen kozepen kiadnak egy szokasos minosegu jatekot, meg esetleg gen vege fele meg egyet, de ez mar kozel sem biztos, csak ha folytatas. Aztan a kovetkezo generacio lesz az, ahol ugy igazabol ki fog derulni, hogy sikerult-e valamit cseszni a sok studioval, vagy nem.

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák