Új hozzászólás Aktív témák

  • Moby

    addikt

    válasz negyven2 #7570 üzenetére

    10 millió konvertál, akkor annak nagyobb lenyomata lenne internetszerte.
    Nem véletlenül hoztam fel a netflix esetét. Az lett az első fecske, ahol
    a.) Kiderült, hogy a világon mindenhol ott k*rogatják az előfizetéses rendszereket, ahol érik, és hogy ez nem valami keleteurópai sajátopsság, hanem bizony ott is, ahol elméletben kolbászt töltenek, ha kerítést kell építeni.
    b.) hogy ez olyan károkat tud okozni, amit kénytelen elismerni egy óriáscég, úgy is, hogy a többiek továbbra sem lépnek, pedig ezek után tök nyilvánvaló, hogy ott is ugyanez folyik.
    És még csak azt sem lehet mondani, hogy itt nincsenek arra utaló jelek, hogy az MS töke kezdene tele lenni a ksikapuzással: lásd argentin giftelés bezárása. Arra aztán tényleg lehetne azt mondani, hogy csak elszigetelt esetek, ráadásul némi hozzáértés kell (VPN, stb), mégis elég volt ahhoz, hogy betriggerelje a védelmi vonalakat. Szerintem előbb-utóbb ez vár minden kiskapura. Csak idő kérdése, hogy mikor veri ki a biztosítékot. Ez valóság teljes torzítása, hogy ezekkel csak csóró országbeliek élnek, agyébként meg a pénzt fossa a rendszer. ha minden a pénzt fosná a házuk táján, nem lennének leépítések most.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák