Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz ρσгτσ #6434 üzenetére

    Ebben a grafikában az apple meg a google a legmegböbbentőbb számomra. Egyik sem gaming cég, egyiknek sincs semmi önálló játéka, viszont a platform, vagyis maga a store ilyen szintű bevételeket hoz gaming-ből, nagyon durva. Teljesen más megvilágításba helyezi a stadia bukását is, meg azt is, hogy miért nem igyekszik úgy igazából egyik cég sem gaming szempontból komolyabb szereplővé válni. Egyszerűen nincs értelme, hogy komolyabban belemenjenek egy ilyen bizniszbe, amikor az egyenlet vége mindenképpen az, hogy sokkal több pénzt kockáztatva, évek alatt is ezeknek a számoknak a legjobb esetben is csak a töredékét tudják elérni.

    A másik/második, hogy milyen szépen jön felfele a MS. Ha így folytatják, pár év alatt, jelen generáció vége előtt, mikor végre beérnek a felvásárlások, simán fej-fej mellett lehetnek a sonyval. Ha nem lövik lábon magukat, a következő generáció végre olyan igazi versenyt hozhat, meg egy olyan generációt, amire évtizedekkel később is aranykorként hivatkozunk. MS, légyszi ne lődd magad megint lábon, látni akarom, milyen az, amikor úgy kell már magát a vasat is meg a szolgáltatásokat is már indítani is mindkét nagynak, hogy fej-fej mellett vannak!

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák