Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szabi®

    addikt

    válasz Wesder #5808 üzenetére

    Jogos a felvetés, sztem sajnos nem. Viszont Switch tulajoknak jól jöhet ez a fordítás.

    A Nintendo Switch, Nintendo 3DS vagy Wii U Nintendo eShopjában, illetve a Nintendo.com-on (ahol elérhető) végzett jogosult vásárlásokért automatikusan Aranypontokat kapunk, amelyek a teljes kifizetett összeg 5%-a alapján (az adót és az esetlegesen felhasznált pontokat vagy kedvezményeket nem számítva). Azok a vásárlások, amelyeket olyan Nintendo Fiókkal hajtottak végre, amelynek országa/régiója Mexikóra van beállítva, a teljes kifizetett összeg alapján jogosultak Aranypontokat gyűjteni, az esetlegesen felhasznált pontok vagy kedvezmények nélkül.
    Fizikai Nintendo Switch szoftverek vásárlása esetén a pontok akkor járnak, ha a szoftver a Nintendo Switch HOME menüjén keresztül regisztrálásra kerül.
    A Nintendo 3DS vagy Wii U DLC-k vásárlása nem jogosít Aranypontok gyűjtésére. Továbbá bizonyos bérletek, Nintendo Switch Online tagságok, a bérletek és Nintendo Switch Online tagságok automatikus megújítása, játékbeli tárgyak vagy virtuális valuta nem jogosít Aranypontok gyűjtésére.
    A jogosult letöltőkódok beváltásakor az Aranypontok automatikusan kiosztásra kerülnek.
    A fizikai Nintendo Switch-szoftverekért járó Aranypontok az észak-amerikai, dél-amerikai és ausztrál régió országai esetében csak a játék eredeti megjelenési dátumától számított egy éven belül, az európai régió esetében pedig két éven belül igényelhetők. Az Aranypontok felhasználhatók a jogosult Nintendo Switch digitális játékok, DLC-k és Nintendo Switch Online tagságok megvásárlására, kivéve bizonyos bérleteket, a bérletek és Nintendo Switch Online tagságok automatikus megújítását, a játékon belüli tárgyakat és a virtuális valutát.

Új hozzászólás Aktív témák