Új hozzászólás Aktív témák

  • ρσгτσ

    őstag

    válasz ProEvoFan #5148 üzenetére

    Többek között én sem értek vele egyet. :D

    Viszont Phil szavai sem ezt igazolják. Például a legutóbbi Bloomberg interjúban, ahol arról is beszélt, hogy a több platformos megjelenés mennyire fontos. Az exkluzívitással szemben.

    Ez nyilván jelenleg szűkebb módon is értelmezhető, ahogy te is írod...de azért az elmúlt évek nyilatkozatai nem azt igazolják, hogy az AB esetében kevesebb platformon jelenne meg. Ott van például a mobil is, ami szintén nem elhanyagolható platform, és szintén kiemeltebben szeretnék kezelni. Még ha minőségben nem is nagyon vetekszik a konzolokkal vagy a PC -vel.

    Szerk.:
    Amúgy hozzátenném, hogy az elmúlt évtizedekben nagyon sokat fejlődtek a telefonok (hardver/szoftver), és több piacra is nagy hatással voltak. Pl. érdemes megnézni mostanában mennyi ember visz magával fényképezőgépet egy nyaralásra, vagy akár összejövetelekre.

    Nyilván nem olyan speciális helyzetre gondolok, mint az esküvő...nem mintha ott nem kattintanának ezerrel a meghívottak.

    Szóval azt gondolom elég buta irány, ha valaki egyetlen platformra korlátozza magát. Egy idő után természetes, hogy ennek vége lesz. Még ha nem is a következő 1-2 évben.

    [ Szerkesztve ]

    ZX Spectrum - Commodore 64

Új hozzászólás Aktív témák