Új hozzászólás Aktív témák

  • Szabi®

    addikt

    válasz opr #4553 üzenetére

    Igen ismerem azt a sztorit, akkor az MS pont az Xbox Classic rossz eladásai miatt akarta a Japán vállalatot. Próbáltak már akkoriban is magukba olvasztani valamit, amitől kelendőbbek lesznek.
    Mindig szoktam mosolyogni azon amikor írják, hogy majd az Ms megveszi a Nintendo-t, csak egy közel 140 éves konglomerátumról beszélünk, de majd "ők" megveszik ... :D
    Egyébként az Xboxnak sztem nem azért nem jó a megítélése, mert a One érában nem adott számbeli exkluzívokat, vagy mert ott rossz volt a launch.
    Sztem eleve rosszkor léptek be egy olyan piacra, amit már eleve magasan uralt a 2 japán vállalat. A Sony eleve 7 évvel előzte be a boxot, ez már eleve majd egy konzolgenerációnyi idő.
    Ha ez egy verseny jelenleg (és mi a lópikula lenne ?) itt most nagyot kell durrantania az Ms-nek, mert ha így sem tudják széleskörűen értékesíteni a "szolgáltatásaikat" akkor ott tényleg a befektetett tőke, és a hozam között egy akkora kontraszt lesz, hogy akár gyárthatnak Xbox helyett akciófigurákat is, már mindegy lesz. Mert az Ms-nél sem hülyék ülnek, ők is a kapitalista Amerikához tartoznak, és várják a pénzt befelé áramlani.

Új hozzászólás Aktív témák